J√≥val nagyobb az √©p√ľlet, mint ami a vagyonbevall√°sban szerepel.

130 n√©gyzetm√©teresnek t√ľntette fel bevall√°s√°ban Rog√°n Antal azt a balatonlellei h√°zat, ami val√≥j√°ban k√©t √©p√ľlet, √©s √∂sszesen 227 n√©gyzetm√©teres. A sokadj√°ra rajtakapott frakci√≥vezetŇĎ a hvg-nek azzal magyar√°zta a dolgot, hogy igaz√°b√≥l felosztott√°k a h√°zat a testv√©r√©vel, √©s ŇĎ csak azt a r√©szt t√ľntette fel, amit a gyakorlatban haszn√°l.

Ez√©rt volt az, hogy cs√ľt√∂rt√∂kr√≥l p√©ntekre virrad√≥ra is elzar√°ndokoltam a Pasa Parkhoz, de nem hallottam puttyan√≥ zajt √©s nem l√°ttam hirtelen megn√∂vekedŇĎ lak√°st sem. H√°t persze, hogy nem, hiszen azokban a percekben √©ppen onnan 140 kilom√©terre duzzadt meg egy Rog√°n-ingatlan.

A hvg-sek ut√°namentek helyben Rog√°n k√©t √°ll√≠t√°s√°nak, miszerint a feles√©ge sz√ľlei t√°mogatt√°k ŇĎket anyagilag, illetve hogy a h√°zat a nagymam√°j√°t√≥l √∂r√∂k√∂lte. Helyben a sz√ľleit nem tartj√°k annyira tehetŇĎsnek. A nagymama pedig szer√©ny k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt √©lt egy kis zs√°kfaluban, hogy a hal√°la elŇĎtt p√°r h√≥nappal √©rtkes balatoni nyaral√≥t vegyen, amit Antal azonnal √∂r√∂k√∂lhetett is.