This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Napi Rogán: a balatoni nyaralóját sem vallotta be rendesen

Jóval nagyobb az épület, mint ami a vagyonbevallásban szerepel.

130 négyzetméteresnek tüntette fel bevallásában Rogán Antal azt a balatonlellei házat, ami valójában két épület, és összesen 227 négyzetméteres. A sokadjára rajtakapott frakcióvezető a hvg-nek azzal magyarázta a dolgot, hogy igazából felosztották a házat a testvérével, és ő csak azt a részt tüntette fel, amit a gyakorlatban használ.

Advertisement

Ezért volt az, hogy csütörtökról péntekre virradóra is elzarándokoltam a Pasa Parkhoz, de nem hallottam puttyanó zajt és nem láttam hirtelen megnövekedő lakást sem. Hát persze, hogy nem, hiszen azokban a percekben éppen onnan 140 kilométerre duzzadt meg egy Rogán-ingatlan.

A hvg-sek utánamentek helyben Rogán két állításának, miszerint a felesége szülei támogatták őket anyagilag, illetve hogy a házat a nagymamájától örökölte. Helyben a szüleit nem tartják annyira tehetősnek. A nagymama pedig szerény körülmények között élt egy kis zsákfaluban, hogy a halála előtt pár hónappal értkes balatoni nyaralót vegyen, amit Antal azonnal örökölhetett is.

Share This Story

Get our newsletter