Nahát, nem cigányok loptak az Ötkertben!

Igen vicces sajtóközleményben döbbent rá Orbán Viktor kedvenc műromkocsmája, az Ötkert vezetősége, hogy nem minden tolvaj cigány. Mondjuk ki: ez már jócsajbűnözés! El sem merem képzelni, milyen élmények fogják érni őket, ha egyszer kimennek az utcára.

Szemét vagyok, spoilerezni fogok: kedves Ötkert, nem minden pap pedofil, nem minden komcsi tolvaj, nem minden budai BMW-terepjáró-tulajdonos öntelt, agresszív seggfej, nem minden horgász dagadt alkoholista!

Advertisement

A közleményt azért adták ki, mert a szórakozóhelyről hónapok óta terjengett a hír, hogy itt rengeteget lopnak a vendégektől, főleg iPhone-okat, de persze pénztárcát és más telefont is. Annyira kínos volt a renomé, hogy a tulajok összefogtak a BRFK-val és felbéreltek egy biztosági céget, így az elmúlt két hétben több zsebtolvajt sikerült elkapniuk. És itt érte őket az akkora sokk, ami még a közleményükön is átüt. A tolvajok nem cigány férfiak, hanem jól öltözött fiatal fehér csajok voltak. Ez a zseniális módon "sajnos"sal kezdődő mondat remélem bevonul a magyar közleménytörténetbe:

Sajnos munkánkat nehezíti, hogy a sztereotípiákkal ellentétben az elkövetők ezekben az esetekben csinos , jól öltözött fiatalok, ráadásul túlnyomóan lányok.

[A tippet köszönjük Martinkó Józsefnek, aki a következő kommentárral küldte el a linket: "Remélem a Jobbik is síkra száll a "jócsajbűnözés" megfékezéséért." Vagyis a jócsajbűnözés kifejezést tőle loptam!]

Share This Story