This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nahát, nem cigányok loptak az Ötkertben!

Illustration for article titled Nahát, nem cigányok loptak az Ötkertben!

Igen vicces sajtóközleményben döbbent rá Orbán Viktor kedvenc műromkocsmája, az Ötkert vezetősége, hogy nem minden tolvaj cigány. Mondjuk ki: ez már jócsajbűnözés! El sem merem képzelni, milyen élmények fogják érni őket, ha egyszer kimennek az utcára.

Advertisement

Szemét vagyok, spoilerezni fogok: kedves Ötkert, nem minden pap pedofil, nem minden komcsi tolvaj, nem minden budai BMW-terepjáró-tulajdonos öntelt, agresszív seggfej, nem minden horgász dagadt alkoholista!

A közleményt azért adták ki, mert a szórakozóhelyről hónapok óta terjengett a hír, hogy itt rengeteget lopnak a vendégektől, főleg iPhone-okat, de persze pénztárcát és más telefont is. Annyira kínos volt a renomé, hogy a tulajok összefogtak a BRFK-val és felbéreltek egy biztosági céget, így az elmúlt két hétben több zsebtolvajt sikerült elkapniuk. És itt érte őket az akkora sokk, ami még a közleményükön is átüt. A tolvajok nem cigány férfiak, hanem jól öltözött fiatal fehér csajok voltak. Ez a zseniális módon "sajnos"sal kezdődő mondat remélem bevonul a magyar közleménytörténetbe:

Advertisement

Sajnos munkánkat nehezíti, hogy a sztereotípiákkal ellentétben az elkövetők ezekben az esetekben csinos , jól öltözött fiatalok, ráadásul túlnyomóan lányok.

[A tippet köszönjük Martinkó Józsefnek, aki a következő kommentárral küldte el a linket: "Remélem a Jobbik is síkra száll a "jócsajbűnözés" megfékezéséért." Vagyis a jócsajbűnözés kifejezést tőle loptam!]

Share This Story

Get our newsletter