40 fok. Kánikula. Ezt lehet csinálni közben a városban. Programajánló az év legmelegebb napjaira.

Ha valamit kihagytam volna - és biztos kihagytam, mert minél gyorsabban írtam, nehogy elolvadjon a számítógépem közben - akkor szólj kommentben vagy írj egy levelet a klagKUKACcinkPONThu címre.

P√ČNTEK

MATIAS AGUAYO live & DJ SET!

Advertisement

El√©g fasza, chilei, nem is tudom milyen mŇĪfajban utaz√≥ DJ √©s zen√©sz, id√©n is jelent meg lemeze, ami kicsit olyan, mintha techn√≥t j√°tszana hangszerekkel, nagyon repetit√≠v √©s j√≥ √©rtelemben d√©l-amerikai, ami azt jelenti persze, hogy nagyon boldog zene.

Mikor: 22:00
Hol: A38
Mennyi: 2200 HUF

Rakéta Fesztivál

Advertisement

Budapest legCOOLabb k√∂nnyŇĪzenei fesztiv√°lja folytat√≥dik, m√©g oda lehet √©rni, r√©szletek a Facebookon. Eg√©sz h√©tv√©g√©n lesz.

Mikor: egész hétvégén
Hol: A38
Mennyi: 1000 HUF

SZOMBAT

I. Pogácsa és Stangli Fesztivál

Advertisement

Lesz s√ľtŇĎverseny (magvas, tepertŇĎs, sajtos kateg√≥ri√°k), gondolom degeszre lehet majd enni magad pog√°cs√°val, de ki tudja, lehet, hogy csak a zsŇĪrinek.

Mikor: 10:00
Hol: Garay Center (VII., Garay tér 20.)

Sunmachine #5 | Grill & Dance

Advertisement

A Sunmachine netes napszem√ľvegbolt kitelep√ľl megint a D√ľrer kertbe. Azt lehet megint csin√°lni, mint √°ltal√°ban piknikeken szokott az ember, le√ľl egy pokr√≥cra azt√°n n√©z ki a fej√©bŇĎl, ha kedve van akkor tollasozik, elmegy s√©t√°lni, vagy vesz egy napszecs√≥t. Lesz zene is.

Mikor: 14:00 - 22:00
Hol: Piknik (Ajt√≥si D√ľrer sor 19-21)

kolor x toldi @ BVSC strand

Advertisement

A Kolor megint egy dilis helysz√≠nre telep√ľl, kŇĎfejtŇĎ meg rept√©r ut√°n most a BVSC strandj√°ra. Ami igaz√°b√≥l el√©g fasz√°n hangzik. Vattacukor, vet√≠t√©s, szek√©rder√©knyi DJ √©s V√ćZ!

Mikor: 16:00-
Hol: BVSC Strand
Mennyi: 2000 HUF

VAS√ĀRNAP

Advertisement

Címlap: Falling Down