This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nagyon akartam utálni az új Bermuda-klipet, nem ment

Egy néger és egy törpe longboardozik a belvárosban. Ez még viccnek is modoros lenne, nemhogy videoklipnek. A London tele van olyan részletekkel, amitől amúgy húznám a számat és köpködnék a monitorra, de mégis tetszik.

Advertisement
This image was lost some time after publication, but you can still view it here.
This image was lost some time after publication, but you can still view it here.

Valószínűleg azért, mert egyszerűen menőn és nem csak COOL-an. A Monte Carlo klipje COOL volt, minden idegesítő pózolásával és hozadékával, ráadásul az egész pont László Loren miatt úgy nézett ki, mintha a maismonsieur képeket mozgatták volna meg. Loren a Londont nem rendezte, hanem csak operatőre volt, lehet, hogy ezért képes az új klip legalább három belvárosi utcát úgy megmutatni, hogy nincsen benne sem a mítizálás, sem a Nagy Urbánus Mocsok bemutatásának vágya. Ezek a helyek egyszerűen így néznek ki tavasszal Budapesten. Kár, hogy a végére muszáj volt behódolni a dalszövegnek és ki kellett vinni a két főszereplőt a városból, de az első két perce a hektikus vágás ellenére régóta a legjobb, amit láttam. Még úgy is, hogy betolták mutogatni a láthatólag lerobbant Som Lajost.

Share This Story

Get our newsletter