A rendszeresen lekezelŇĎen emlegetett angol kupasorozatban minden volt tegnap: csod√°s g√≥lok, √ļj Gerrard √©s rekord-tizenegyesp√°rbaj is.

Az angol Liga-kupa keddi fordul√≥j√°ban a Liverpool a m√°sodoszt√°ly√ļ Middlesbrough csapat√°t fogadta, √©s mivel a hosszabb√≠t√°s v√©g√©n 2-2 volt az √°ll√°s, j√∂hettek a tizenegyesek. (Az elsŇĎ g√≥lt egy√©bk√©nt a Steven Gerrard ut√≥djak√©nt rekl√°mozott, 17 √©ves Jordan Rossiter lŇĎtte, aki most mutatkozott be a Liverpool nagycsapat√°ban.)

Ezeket viszont olyan j√≥l r√ļgt√°k a csapatok, hogy v√©g√ľl csak a 30. r√ļg√°s d√∂nt√∂tt, √©s ezzel 14-13-ra a Liverpool nyerte a b√ľntetŇĎp√°rbajt - ilyenre csak h√°rom √©ve volt p√©lda, egy Dagenham & Redbridge - Leyton Orient meccsen, a Football League Trophy sorozatban.

Advertisement

Kiesett tov√°bb√° az Arsenal, amely pedig hazai p√°ly√°n fogadta a Southamptont, de hi√°ba szerzett vezet√©st Alexis Sanchez par√°d√©s szabadr√ļg√°sg√≥lj√°val, a vend√©gek egy tizenegyessel, majd Nathaniel Clyne fent l√°that√≥ √≥ri√°si bombag√≥lj√°val a gyŇĎzelmet is megszerezt√©k. Ezek ut√°n becsm√©relje valaki a Liga-kup√°t!