Nagy dolgok történtek a Miki egér-kupában

A rendszeresen lekezelően emlegetett angol kupasorozatban minden volt tegnap: csodás gólok, új Gerrard és rekord-tizenegyespárbaj is.

Advertisement

Az angol Liga-kupa keddi fordulójában a Liverpool a másodosztályú Middlesbrough csapatát fogadta, és mivel a hosszabbítás végén 2-2 volt az állás, jöhettek a tizenegyesek. (Az első gólt egyébként a Steven Gerrard utódjaként reklámozott, 17 éves Jordan Rossiter lőtte, aki most mutatkozott be a Liverpool nagycsapatában.)

Advertisement

Ezeket viszont olyan jól rúgták a csapatok, hogy végül csak a 30. rúgás döntött, és ezzel 14-13-ra a Liverpool nyerte a büntetőpárbajt - ilyenre csak három éve volt példa, egy Dagenham & Redbridge - Leyton Orient meccsen, a Football League Trophy sorozatban.

Advertisement

Kiesett továbbá az Arsenal, amely pedig hazai pályán fogadta a Southamptont, de hiába szerzett vezetést Alexis Sanchez parádés szabadrúgásgóljával, a vendégek egy tizenegyessel, majd Nathaniel Clyne fent látható óriási bombagóljával a győzelmet is megszerezték. Ezek után becsmérelje valaki a Liga-kupát!

Share This Story

Get our newsletter