Egy h√°zasp√°rt lesz√°ll√≠tottak a buszr√≥l, ami√©rt a muszlimokat s√©rtŇĎ dalt √©nekeltek az autista gyerek√ľknek.

Egy napja már ez a sztori tartja lázban a Daily Mail olvasóit, és nem is nehéz megérteni, hogy miért. A rotherhami Branfield házaspár története tényleg tanulságos.

T√∂rt√©nt, hogy Nick Branfield √©s Sarah Cleaves a tizen√∂t h√≥napos, autista l√°nyukkal utaztak a SheffieldbŇĎl Doncasterbe tart√≥ buszj√°raton, ahol a l√°nyuk s√≠rni kezdett. Szok√°s szerint a Peppa Pig c√≠mŇĪ, malacokr√≥l sz√≥l√≥ rajzfilmsorozat fŇĎc√≠mzen√©j√©t √©nekelve pr√≥b√°lt√°k megnyugtatni, hŇĪen ut√°nozva a r√∂f√∂g√©seket is.

Ekkor egy hidzs√°bot viselŇĎ nŇĎ l√©pett oda hozz√°juk, √©s rasszist√°nak nevezte ŇĎket - szerinte ŇĎk a muszlimokat g√ļnyolt√°k a r√∂f√∂g√©ssel, ami√©rt azok nem ehetnek diszn√≥h√ļst. Panasz√°t jelezte a sofŇĎrnek is, aki azt mondta Branfield√©knek, jobb, ha ink√°bb lesz√°llnak, √©s gyalog teszik meg a h√°tral√©vŇĎ k√©tm√©rf√∂ldes utat.

Branfield panasszal √©lt a "megal√°z√≥" eset miatt, melyet jelenleg is vizsg√°l a buszt√°rsas√°g. A poszt c√≠m√©t a vonatkoz√≥ cikk legn√©pszerŇĪbb kommentj√©bŇĎl szedtem: "Ez az orsz√°g egy vicc. Mindenki rajtunk r√∂h√∂g. Uhh, rosszul vagyok ettŇĎl az eg√©sztŇĎl."