This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nagy Attilát lehugyozta egy sündisznó

Illustration for article titled Nagy Attilát lehugyozta egy sündisznó

Igen, kollégánkat, a Gizmodo képszerkesztőjét megalázta egy mesekönyv-szupersztár. Másik kollégánk, Zubreczki Dávid, a faölelgetőket is megszégyenítve át akart segíteni egy vakondot a patakon, amikor az megharapta. Hányszor van ez, hogy az ember elgyengül valami túlértékelt állatkától, aki erre szemét módon reagál, a külvilág pedig naná, hogy a kis cuncimókus pártjára áll. Ebből elég! Elindult a Cink új sorozata, a Hálátlan állatok.

Advertisement

A széria első darabja éppen Dávid kijózanító kalandja az elképzelhető legaranyosabb állattal, a vakonddal.

Advertisement

Olvasd el, emésztgesd és cselekedj! Itt a lehetőség, hogy kiadd magadból a dühöt, bosszút állj végre, vagy egyszerűen csak bemárts egy különösen hálátlan állatot! Itt a coming out ideje. Írd meg nekünk, hogy cseszett ki veled valami prémes, tollas vagy pikkelyes kis köcsög, mi pedig a Közösség elé tárjuk az eseted! Jelszavunk: majd akkor cukiskodjál, ha összeszedted a szemetet. Ha kitartunk, lassan talán sikerül árnyaltabbá tennünk a "cukikról" a médiában élő képet.

Share This Story

Get our newsletter