√Čreztem, hogy valami hi√°nyzik, de nem tudtam, pontosan micsoda. Egy√©bk√©nt mint m√°r eml√≠tettem, Magyarkanizs√°n voltam p√©ntek d√©lut√°n √©s este, √©s t√©nyleg durva, hogy mi van.

Magyarkanizsa egy Tisza-parti kisv√°ros a Vajdas√°gban, t√≠zezres, k√∂zel a magyar hat√°rhoz √©s Horgoshoz. Szemmel l√°that√≥an rengeteg migr√°ns tart√≥zkodik ott, napk√∂zben √ľlnek a fŇĎt√©ren √©s v√°rnak, azt√°n ahogy beesteledik, elindulnak. √Čn is elindultam hazafel√© szem√©lyg√©pj√°rmŇĪvel, kilenc √≥ra k√∂r√ľl, ŇĎk meg ott vonultak az √ļt ment√©n gyalog, tucatj√°val, tal√°n sz√°z√°val is, Horgos fel√©, f√©rfiak, nŇĎk, gyerekek, mint a hangy√°k.

Imi Blues ‚Äď akit M√©sz√°ros Imre n√©ven a G√≥j Motorosok eln√∂kek√©nt is ismerhettek ‚Äď pedig ezt √≠rta fb-n nemr√©giben:

SZ√ČLSŇź-BALOSOK, LIBER√ĀLISOK FIGYELM√ČBE: EUR√ďPA MEGTELT!!!

A fenti kisebbs√©g, akik folyton folyv√°st arr√≥l zengedeznek a sajt√≥ban, hogy a korm√°ny idegen gyŇĪl√∂lŇĎ a bev√°ndorl√≥kkal szemben, nem √°rt ha tudj√°k, Eur√≥pa sz√°mos orsz√°ga m√°r ny√≠ltan k√∂zli, (Ausztria, N√©metorsz√°g, Franciaorsz√°g, Olaszorsz√°g) hogy NEM FOGAD BE T√ĖBB MENEK√úLTET!

Plak√°trong√°l√≥knak √©s arra biztat√≥knak √ľzenem, elŇĎsz√∂r magyar lelk√ľletŇĪ legy√©l, azt√°n b√°rmi m√°s! Gondolom ŇĎk se szeretn√©nek

kisebbs√©gben √©lni saj√°t haz√°jukban, vagy t√©vedn√©k?! Eur√≥pa megtelt, √©n pedig nagyon nem szeretn√©m, ha haz√°nkban halmoz√≥dna fel a m√°s kult√ļr√°j√ļak hada!!!

A magyar korm√°nyt√≥l pedig elv√°rom, hogy min√©l hamarabb gondoskodjon az ŇĎslakosok v√©delm√©rŇĎl, hiszen t√∂bbs√©gben vagyunk!

M√©sz√°ros Imre eln√∂k, G√≥j Motoros Egyes√ľlet Budapest

Imi Blues mondhatni szomsz√©dom volt egy ideig itt a R√≥main, egy kis f√∂ldszinti lak√°sa volt neki, n√©gyemeletesben, elŇĎkertes, √©s egy sz√©p feh√©r aut√≥ja, onnan lehetett tudni, hogy az √∂v√©, hogy az volt a rendsz√°ma, hogy BLUES-1. De azt√°n elk√∂lt√∂z√∂tt innen sajnos.