Illustration for article titled Na végre-valahára Imi Blues is megszólalt!

Éreztem, hogy valami hiányzik, de nem tudtam, pontosan micsoda. Egyébként mint már említettem, Magyarkanizsán voltam péntek délután és este, és tényleg durva, hogy mi van.

Advertisement

Magyarkanizsa egy Tisza-parti kisváros a Vajdaságban, tízezres, közel a magyar határhoz és Horgoshoz. Szemmel láthatóan rengeteg migráns tartózkodik ott, napközben ülnek a főtéren és várnak, aztán ahogy beesteledik, elindulnak. Én is elindultam hazafelé személygépjárművel, kilenc óra körül, ők meg ott vonultak az út mentén gyalog, tucatjával, talán százával is, Horgos felé, férfiak, nők, gyerekek, mint a hangyák.

Imi Blues – akit Mészáros Imre néven a Gój Motorosok elnökeként is ismerhettek – pedig ezt írta fb-n nemrégiben:

SZÉLSŐ-BALOSOK, LIBERÁLISOK FIGYELMÉBE: EURÓPA MEGTELT!!!

A fenti kisebbség, akik folyton folyvást arról zengedeznek a sajtóban, hogy a kormány idegen gyűlölő a bevándorlókkal szemben, nem árt ha tudják, Európa számos országa már nyíltan közli, (Ausztria, Németország, Franciaország, Olaszország) hogy NEM FOGAD BE TÖBB MENEKÜLTET!

Plakátrongálóknak és arra biztatóknak üzenem, először magyar lelkületű legyél, aztán bármi más! Gondolom ők se szeretnének

kisebbségben élni saját hazájukban, vagy tévednék?! Európa megtelt, én pedig nagyon nem szeretném, ha hazánkban halmozódna fel a más kultúrájúak hada!!!

A magyar kormánytól pedig elvárom, hogy minél hamarabb gondoskodjon az őslakosok védelméről, hiszen többségben vagyunk!

Mészáros Imre elnök, Gój Motoros Egyesület Budapest

Imi Blues mondhatni szomszédom volt egy ideig itt a Rómain, egy kis földszinti lakása volt neki, négyemeletesben, előkertes, és egy szép fehér autója, onnan lehetett tudni, hogy az övé, hogy az volt a rendszáma, hogy BLUES-1. De aztán elköltözött innen sajnos.

Share This Story

Get our newsletter