Szkeptikus vagyok, hogy lesz-e valaha igazi magyar botránykönyv, a volt prostituált mindenesetre azt ígéri, le fogja leplezni, kik voltak a kuncsaftjai kurva korában, amikor 30 napig óránként 100 ezerért szolgálta az elitet – vagy az elit őt.

Advertisement

Kelemen Anna, akiről én volt piarista diákként azt képzeltem, hogy mindig ilyesmivel foglalkozik, állítólag csak egy hónapig volt prostituált. A Bors friss cikke azzal kezdődik, hogy:

Kelemen Anna egy hónapig pénzért árulta a testét a közelmúltban.

Az alany mondjuk pár sorral később már arról beszél, hogy bizonyos ismert férfiak évekig fizettek neki jó sokat.

Van, aki képes volt havonta pénzt küldeni, csak hogy készenlétben legyek, és természetesen akadnak olyan ismert emberek is, akik évekig a rabságomban éltek.

Advertisement

De ez szinte mindegy is, a promóciós nyilatkozat közben elfelejtett hivatalos fikció mindenesetre az, hogy Kelemen 30-31 napig kurválkodott, amiről naplót vezetett, ebből írt most leleplező könyvet a magyar elitről, A nép szolgálatában címmel.

Most fogadok bárkivel, hogy a kötet megjelenésekor valahogy mégsem egy aktív, fontos kormányzati pozíciót viselő kereszténydemokratát vagy fideszest fog megnevezni a szerző – ha bárkit egyáltalán –, hanem vagy ellenzéki vagy már nem parlamentben politizáló akárkit.

Advertisement

Hoppá, most rémültem meg saját magamtól, hogy lehetek ekkora károgó varjú? Már egy dugós könyvben sem vagyok képes hinni?

Nézzük meg, veletek mi a helyzet! Küldjetek tippeket, hogy szerintetek melyik politikus volt Kelemen Anna kuncsaftja! Vagyis tippelhettek a többi vendégre is, akikről a szerző annyit ír az előzetesében:

Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista.

Advertisement

Ha megjelent a könyv, és lesz benne politikusnév, ellenőrzöm, és aki eltalálta, annak odaadom jutalmul a recenziós példányomat, ha kéri.

Share This Story

Get our newsletter