This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Na, melyik fideszes politikusnak lett ingatlanügye a héten?

Illustration for article titled Na, melyik fideszes politikusnak lett ingatlanügye a héten?

Rogán változó alapterületű lakása és Szijjártó szüleinek ajándéka után Kósa Lajos is csatlakozott az illusztris társasághoz.

Advertisement

Kósa óbudai, 155 négyzetméteres lakását az RTL Klub Házon kívül című műsora találta meg, és ingatlanszakértők szerint az értéke minimum 70 millió forint, de a műsorban 100 milliót is mondtak.

A négy és fél szobás lakás Kósa felesége nevén van 2002 óta, noha ténylegesen nem ő, hanem a leköszönő debreceni polgármester használja. Arról, hogy korábban miért nem beszélt a lakásról, a politikus csak annyit mondott: mert nem kérdezték.

Advertisement

Kellemetlen kérdéseket azért így is fel lehet tenni, és ezt a Blikk nem is mulasztotta el megtenni: miből tartják fenn ezt a lakást, amelynek csak a közös költsége 50 ezer forint fölött van havonta? Pláne, hogy Kósáéknak Debrecenben is van egy 300 négyzetméteres házuk. Továbbá, miből vette a lakást Kósáné?

Azért abban ne nagyon bízzon bárki is, hogy a kérdésekre kielégítő választ kapunk majd, de az jól látszik, hogy az RTL az egyetlen komolyabb médiaként képes még ütéseket bevinni a kormánynak.

Share This Story

Get our newsletter