Seg√≠t√ľnk: egyed√ľlik√©nt az a polg√°rmester, akinek a ker√ľlete ingatlanelad√°si botr√°nyok miatt szerepel a sajt√≥ban.

Az LMP-s Cs√°rdi Antal elŇĎterjeszt√©se alapj√°n m√°rciust√≥l a FŇĎv√°rosi √Ėnkorm√°nyzat tulajdon√°ban l√©vŇĎ ingatlanok ad√°sv√©tel√©re vonatkoz√≥ szerzŇĎd√©sek legfontosabb r√©szleteit nyolc napon bel√ľl k√∂zz√© kell tenni a fŇĎv√°ros honlapj√°n.

Az elŇĎterjeszt√©st egyetlen k√©pviselŇĎ kiv√©tel√©vel mindenki megszavazta: ŇĎ Szentgy√∂rgyv√∂lgyi P√©ter, V. ker√ľleti polg√°rmester volt.

A fŇĎv√°rosi ingatlantulajdon egy√©bk√©nt csak a t√∂red√©ke a ker√ľletek√©nek, √©s ez a hat√°rozat csak az elŇĎbbiekre vonatkozik.

UPDATE: A polg√°rmester ut√≥lag az al√°bbi k√∂zlem√©nyt k√ľldte az Indexnek:

Szentgy√∂rgyv√∂lgyi P√©ter is egyet√©rt a k√©pviselŇĎ ind√≠tv√°ny√°val, az √°tl√°that√≥s√°g √©rdek√©ben. A FŇĎv√°rosi K√∂zgyŇĪl√©s mai szavaz√°sa sor√°n v√©letlen√ľl rossz gombbal szavazott, amely nem felelt meg a v√©lem√©ny√©nek.

Advertisement

UPDATE 2: Arra pedig a kommentelŇĎk h√≠vt√°k fel helyesen a figyelmemet, hogy ez m√°r nem az elsŇĎ v√©letlen volt Szentgy√∂rgyv√∂lgyi r√∂vid polg√°rmesteri karrierj√©ben, √©s nem is a m√°sodik.

(via Index)

Fotó: Kovács Tamás/MTI