Na jó, akkor kiteszek néhány fényképet egy épülő magyar stadionról

Az a helyzet, hogy nekem semmi kedvem nem volt nézni-követni a csodálatos felcsúti arénaavatót, túladagolásom lett az elmúlt napokban, hetekben. A többiek meg húsvéti szabiztak, úgyhogy arról itt most nem fogtok olvasni, legfeljebb írni, kommentelni.

Másfelől viszont a hétvégén kikerültek friss fényképek az internetes világhálóra Magyarország első tényleg európai értelemben vett futballstadionjáról.

Advertisement

Soha nem voltam Ferencváros-drukker, leszámítva egy-két szezont a kilencvenes évek közepén, amíg el nem pocsékolták a pénzt, amit a Bajnokok Ligája-szerepléssel kerestek, de ide el fogok menni néhány meccsre. Tudom ám, hogy nem a pálya teszi a labdarúgást, és azt is, hogy ezt a harcot Orbán Viktor nem nyeri meg, se Felcsúton, se Bp. IX. kerületében, se Debrecenben, se sehol. Nem lesz magyar futballfeltámadás, vezényszóra nem megyen. Mindent tudok, na, de ez az építmény tényleg valami lesz, nincs mese.

Még azt sem tartom kizártnak, hogy az Üllői úti stadion lesz az új négyes metró. Mármint Orosz Péter-i értelemben. Hiszen nemcsak felesleslegesnek, gyönyörűnek is ígérkezik.

Advertisement

Share This Story