Na hát csak megjöttek az első rossz hírek a jégkorong-válogatott felől

Illustration for article titled Na hát csak megjöttek az első rossz hírek a jégkorong-válogatott felől

Ettől még lelkes maradok továbbra is, de az eléggé elszomorított, hogy két szuper center és a legrutinosabb védő is kénytelen itthon maradni sérülés miatt. Megvan a keret, holnap indul a csapat Krakkóba. A következők nélkül tehát: Bartalis István, Sikorcin Ladislav, Tokaji Viktor.

Advertisement

Ők meg mennek:

Kapusok:

BÁLIZS Bence (Miskolci Jegesmedvék), RAJNA Miklós (Fehérvár AV19)

Védők:

GŐZ Balázs, Tyler METCALFE (Miskolc), POZSGAI Tamás (Dab.Docler), KISS Dániel (Újpest), ORBÁN Attila, SZIRÁNYI Bence (mind Fehérvár), VAS Márton (Löwen Frankfurt, német)

Advertisement

Csatárok:

Frank BANHAM, BENK András, ERDÉLY Csanád, KOVÁCS Csaba, KÓGER Dániel, MAGOSI Bálint, Andrew SARAUER, VINCZE Péter (Fehérvár), NAGY Krisztián (Miskolc), HÁRI János (Modo, svéd), SEBŐK Balázs (Kaajanin Hokki, finn), SOFRON István (Krefeld Pinguine, német), VAS János (Slavia Praha, cseh)

Advertisement

Kapus-vésztartalék: HETÉNYI Zoltán (Fehérvár AV19)

Vasárnap kezdünk Japán ellen, utána a kazahok jönnek hétfőn, majd szerdán az olaszok, csütörtökön az ukránok, végül jövő szombaton a lengyelek. A cél a feljutás lenne ezen a divízió 1/A-s vb-n, ahogy ezt már sokszor mondtam, de most kevésbé hangosan kiabálok, mint eddig.

Advertisement

Fotó: Mudra László/MJSZ

Share This Story

Get our newsletter