Én például mindent megtettem, de nem sikerült. Az elképesztő Körmendi Gábor elképesztő felvételén az elképesztő Rogán Antal és elképesztő neje, Cecília asszony tekinthető meg, amint épp elmesélik, hogy ők jó emberek, és egyáltalán nem értik, miért is bántják őket mostanában.

Advertisement

Az elképesztő Körmendi Gábor még tegnap rakta ki az elképesztő péervideót az elképesztő házaspárról, de ha véletlenül ti sem találkoztatok volna vele – mint én, hiszen eszem ágában sem volt a hétvégét elképesztő Körmendi-videók nézegetésével tölteni –, akkor most tehettek egy próbát. Egy pillanat alatt visszatérni a magyar valóságba – amelyben elképesztő Körmendik készítenek elképesztő videókat elképesztő Rogánokkal –, abban is van valami, nem igaz? Bár ha jobban belegondolok, lehet, hogy inkább római pápának kéne lenni mégis.

Advertisement

Aki pedig várakozásaim ellenére végig bírja nézni ezt, annak majd kitalálok valami jutalmat. Mit tudom én, megnézheti az elképesztő Körmendi Gábor összes többi elképesztő videóját is.

Update: Az elképesztő Körmendi Gábor a jelek szerint megrettent a hirtelen jött népszerűségtől és privátra állította az elképesztő videót. Sajnálom! De ti szerintem inkább ne sajnáljátok!

Share This Story

Get our newsletter