This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Murray: Minden este megfogtam Michael Jackson péniszét

Illustration for article titled ​Murray: Minden este megfogtam Michael Jackson péniszét

Bizarr interjút adott a popsztárt halálba segítő orvos. Azt állítja, Jackson titokban belőtt magának egy brutális adag altatót, attól halt meg.

Advertisement

Börtönbüntetésének letöltése után Conrad Murray, Jackson egykori orvosa nagyinterjút adott a Mail on Sunday című brit bulvárlapnak. A szövegből nekem az jött le, hogy Murray tévéshowk igen jól megfizetett borzongató látványosságaként képzeli el a közeljövőjét. Csakis ezért illusztrálhatta az énekes és közte meglévő mély barátságot azzal, hogy minden este megfogta a pöcsét. Jacksonnak ugyanis vizeletvisszatartási problémái voltak, és óvszeres katéterrel aludt, amit persze az orvosa helyezett fel neki. Dr Murray a jelek szerint az orvosi titoktartást is speciálisan értelmezi.

Az orvos meghökkentő fordulattal arról beszél az interjúban, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem ő szoktatta rá Jacksont mindenféle durva alatatókra, hanem fordítva, ő próbálta meg leszoktatni azokról. A propofol nevű veszélyes nyugtatót is azért injekciózta neki hosszú időn át, hogy ezzel segítsen neki leszokni. Csakhogy az énekesnek az orvos szerint volt egy nagyobb, privát készlete is a szerből, és a végzetes éjszakán valószínűleg abból lőtte be magát, amikor Murray rövid időre magára hagyta. Mármint a doktor friss, önmentő verziója szerint.

Advertisement

[via gawkergawker]

Share This Story

Get our newsletter