Murányi váltotta Murányit a Népszabadság főszerkesztői székében

Nem Murányi Marcellt rakták oda vissza, hanem egy másik Murányit, Andrást tették a helyére.

Ismét felragyogott egy sportújságíró csillaga. Murányi András jó sok időt töltött a Népszabadság sportrovatában, majd néhány évvel ezelőtt a Népnemzeti Sport főszerkesztő-helyettese lett.

Advertisement

A mindkét újságot kiadó Mediaworks ma közölte az MTI-vel, hogy Murányi András átül.

A cég ezt mondta:

A piacvezető közéleti napilap és a hozzá kapcsolódó online portál első számú vezetőjének feladata a Népszabadság piaci súlyának és befolyásának növelése, valamint a hatékony és nyereséges működés biztosítása.

Murányi maga pedig ezt:

Húszéves pályafutásom csaknem kétharmada a Népszabadság műhelyében telt. Az újság hagyományainak ápolása kötelesség, a minőség fejlesztése pedig kihívás. Hiszek a minőségi tartalomban és a nyomtatott sajtóban: a Népszabadság változatlanul mértékadó, igazodási pontot jelentő lap lesz.

Advertisement

Hát sok sikert, ahogy mondani szokás.

Murányi Marcellt, a Blikk c. bulvárlap korábbi sikeres főszerkesztőjét sokéves előjáték után tették meg korábban Nszab-főszerkesztővé, ám május 14-én mennie kellett, miután a rendőrség segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsította meg. Erről azt mondta, a sajtóból tudta meg, hogy meghalt az a férfi, aki abban a balesetben sérült meg, amelynek ő úgymond részese volt.

Advertisement

Share This Story