This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Működik a magyar modell, mondta Szijjártó Péter

Illustration for article titled Működik a magyar modell, mondta Szijjártó Péter

A külügyminiszter egy zalaegerszegi beruházás alapkőletételén beszélt erről, miközben valamiért eltűnt az ATV által feltöltött videó, amelyen a népszerű Szijjas karaokézik. De szerencsére van másik!

Advertisement

Az elmúlt évek eredményei azt bizonyítják, hogy a magyar modell igenis működik – jelentette ki Szijjártó Péter kedden Zalaegerszegen a német Edelmann nyomdaipari cégcsoport 4,5 milliárd forintos zöldmezős beruházásának alapkőletétele alkalmából.

A külügyi és külgazdasági miniszter úgy fogalmazott: Magyarország bebizonyította - és ezzel zárójelbe tett egy korábbi gazdaságpolitikai dogmát -, hogy "igenis lehetséges egyszerre gazdasági növekedést produkálni, új munkahelyeket teremteni, közben pedig fegyelmezett költségvetési gazdálkodást folytatni, csökkenteni az államadóságot, és három százalékos szint alatt tartani a költségvetés hiányát".

Advertisement

"Magyarországon 22 éves rekordot megdöntve ma már 4,2 millióan dolgoznak, az elmúlt egy év alatt 160 ezren találtak a versenyszférában új munkahelyet, és tavaly február óta, az egész Európai Uniót tekintve Magyarországon csökken a leggyorsabb ütemben a munkanélküliség" – tette hozzá.

De még ezeknél is fontosabb, hogy a feledhetetlen Szállj el, kismadár-előadás is megvan ám!

Advertisement

(via MTI)

Share This Story

Get our newsletter