Illustration for article titled Mozgáskorlátozottakat akart táncra kényszeríteni Kanye West

Addig nem akarta folytatni a koncertjét, amíg mindenki fel nem áll az ülőhelyéről. Alig volt csak kínos.

Advertisement

Kanye már a szerdai melbourne-i koncertjén is eljátszotta, hogy mindenkit felállított ("kivéve, ha mozgássérültek vagytok"), tegnap viszont Sydneyben tényleg voltak kerekesszékesek is a nézőtéren.

"Nem tudom elénekelni ezt a számot, ha nem áll fel mindenki" - kiabálta a szemtanúk szerint West, és hozzátette, hogy "kivéve, ha rokkantigazolványotok vagy, mozgássérült parkolóengedélyetek, meg ezek a szarok".

Advertisement

Végül amikor az általa kiszemelt ülőhelyes egy lecsatolt műlábat kezdett lengetni, folytatta a bulit. Ám amikor észrevett egy másik nézőt is, aki nem engedelmeskedett a felszólításnak, megállított a Good Life című számot, és újra ordítozni kezdett.

"Ilyen hosszú ideig még sosem álltam le ezzel a számmal, ez egyszerűen hihetetlen" - dühöngött, majd a testőrét küldte föl a nézőtérre, miközben a közönség már javában kiabált, hogy az illető kerekesszékben ül. Kanye viszont megvárta, amíg a bodyguardja is megerősíti ezt, aztán folytatta a számot tovább - és tényleg maszkban lépett fel, ami a képen is látható.

Advertisement

Fotó: Paul A. Hebert/Invision/AP

(via Daily Mail)

Share This Story

Get our newsletter