Addig nem akarta folytatni a koncertj√©t, am√≠g mindenki fel nem √°ll az √ľlŇĎhely√©rŇĎl. Alig volt csak k√≠nos.

Kanye m√°r a szerdai melbourne-i koncertj√©n is elj√°tszotta, hogy mindenkit fel√°ll√≠tott ("kiv√©ve, ha mozg√°ss√©r√ľltek vagytok"), tegnap viszont Sydneyben t√©nyleg voltak kerekessz√©kesek is a n√©zŇĎt√©ren.

"Nem tudom el√©nekelni ezt a sz√°mot, ha nem √°ll fel mindenki" - kiab√°lta a szemtan√ļk szerint West, √©s hozz√°tette, hogy "kiv√©ve, ha rokkantigazolv√°nyotok vagy, mozg√°ss√©r√ľlt parkol√≥enged√©lyetek, meg ezek a szarok".

V√©g√ľl amikor az √°ltala kiszemelt √ľlŇĎhelyes egy lecsatolt mŇĪl√°bat kezdett lengetni, folytatta a bulit. √Ām amikor √©szrevett egy m√°sik n√©zŇĎt is, aki nem engedelmeskedett a felsz√≥l√≠t√°snak, meg√°ll√≠tott a Good Life c√≠mŇĪ sz√°mot, √©s √ļjra ord√≠tozni kezdett.

"Ilyen hossz√ļ ideig m√©g sosem √°lltam le ezzel a sz√°mmal, ez egyszerŇĪen hihetetlen" - d√ľh√∂ng√∂tt, majd a testŇĎr√©t k√ľldte f√∂l a n√©zŇĎt√©rre, mik√∂zben a k√∂z√∂ns√©g m√°r jav√°ban kiab√°lt, hogy az illetŇĎ kerekessz√©kben √ľl. Kanye viszont megv√°rta, am√≠g a bodyguardja is megerŇĎs√≠ti ezt, azt√°n folytatta a sz√°mot tov√°bb - √©s t√©nyleg maszkban l√©pett fel, ami a k√©pen is l√°that√≥.

Advertisement

Fotó: Paul A. Hebert/Invision/AP

(via Daily Mail)