Mourinho a szokásosnál is jobban szemétkedik, mindjárt indul a szezon!

Illustration for article titled Mourinho a szokásosnál is jobban szemétkedik, mindjárt indul a szezon!

A Chelsea edzője a nyári szünetben sem pihen: pár napja a Premier League-beli vetélytársainak ment neki, most meg Rafa Benitez feleségének és pocakjának.

Advertisement

Szerinte Benitez hat hónap alatt tönkretette Európa legjobb csapatát, utalva ezzel arra, hogy Benitez 2010-ben Mourinho távozása után vette át az Intert, amellyel ő megnyerte a Bajnokok Ligáját is.

José Mourinho mindezt arra fel mondta, hogy Benitez felesége, Montserrat Seara viccesen úgy fogalmazott, a férjének ismét a Mourinho után maradt zűrzavart kell rendbe raknia a Real Madridnál. Tény, hogy Benitez már a harmadik klubnál követi Mourinhót, de csak az Internél volt közvetlen a váltás, a Chelsea-nél és a Real Madridnál is volt közben más edző is a padon.

Advertisement

“A hölgy kicsit össze van zavarodva” – mondta Mourinho, majd rátért arra, hogy Benitez szerinte szétrombolta a csapatot az Internél, végül hozzátette: “Ha inkább a férje diétájával foglalkozna, kevesebb ideje maradna rá, hogy velem foglalkozzon.”

Mourinho és Benitez rivalizálása tíz évre nyúlik vissza, amikor a súlyproblémákkal küzdő spanyol még a Liverpool menedzsere volt, és a jelek szerint a kölcsönös ellenszenv azóta sem csökkent, sőt. Most Benitez újra egy olyan csapathoz megy, ahol korábban Mourinho dolgozott, bár a távozása óta eltelt két évben Carlo Ancelotti ült a madridi kispadon, és az idén nem nyert semmit.

Advertisement

A Chelsea-vel most bajnokságot nyerő José Mourinho egyébként is formában van: a napokban az Arsenalt vádolta meg azzal, hogy annak ellenére, hogy több pénzt költöttek a Chelsea-nél, sokkal kevesebbet értek el, noha erről a Sky Sports a portugál által javasolt módszerrel (“vegyenek kézbe egy számológépet!”) kiszámolta, hogy nem igaz, az elmúlt három évben a Chelsea több pénzt költött játékosokra, mint az Arsenal.

Megkapta a magáét a Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini is, aki korábban azt mondta, hogy Mourinho kisajátítja magának a Chelsea sikereit. Most a portugál azzal vágott vissza, hogy aki még nyáron is csak vele tud foglalkozni, az tényleg egy megszállott.

Advertisement

Fotó: AP Images

Share This Story

Get our newsletter