H√°t az, hogy dugunk meg pettingel√ľnk eg√©sz nap. Voltam hittant√°borban, elsŇĎ k√©zbŇĎl tudom, √ļgyhogy meg lehet nyugodni. Pedig sokan tal√°n azt gondolj√°k, hogy v√©gk√©pp megh√°borodott a korm√°ny, ami√©rt hivatalos √°llami program indul a fiatalok csajoz√°s√°nak-pasiz√°s√°nak elŇĎseg√≠t√©s√©re, vagyis √°llamos√≠tj√°k a smack√≥z√°st, r√°ad√°sul T√°ncv√°laszt√≥, p√°rv√°laszt√≥ n√©ven.

A jelens√©g m√∂g√∂tt csakis az √°llhat, hogy Magyarorsz√°got val√≥j√°ban m√©gsem Simicska Lajos √©s Habony √Ārp√°d ir√°ny√≠tj√°k, hanem egy Titkos Pl√©b√°nos. Ahogy Solt√©sz Mikl√≥s √°llamtitk√°r felvezette a korm√°nyzati csajoz√≥-pasiz√≥ programot, a sz√≥haszn√°lat, a hangs√ļlyok, minden pont olyan volt, mint amikor a papok szexrŇĎl besz√©ltek nek√ľnk ministr√°nsoknak. Papok √©s szex, kereszt√©nydemokrat√°k √©s szex: eg√©szs√©ges √∂szt√∂nŇĪ embernek a gyomra is √∂sszeugrik, ha ilyeneket hall.

Pedig nem kellene! A pleb√°nosok hozz√°√°√°l√°sa a va√≥s√°gban ugyanis egy√°ltal√°n nem elutas√≠t√≥ a h√°zass√°g elŇĎtti szexszel, ellenkezŇĎleg.

Vagy tudatosan vagy tudat alatt, de ŇĎk is √©rzik, hogy ha a nemi √©r√©s ut√°n t√ļlzottan elengedik a gyeplŇĎt, a b√°r√°nyok saj√°t szak√°llukra fognak kujtorogni, √©s a v√©g√©n annyira j√≥l √©rzik magukat, hogy vissza sem t√©rnek az akolba. Amelyik b√°r√°ny viszont azonnal vemhes lesz, az nem cs√°mborog semerre, hanem sz√©pen visszas√©t√°l az akolba. Eln√©z√©st, az egyh√°zi t√©ma kihozza az emberbŇĎl az idi√≥ta √°llatos alleg√≥ri√°kat. Sz√≥val a papok taktik√°ja az, hogy alig kezdtek el √©rdeklŇĎdni a szex ir√°nt, "T√°ncv√°laszt√≥, p√°rv√°laszt√≥"-kat rendeznek a fiataloknak hittant√°bor n√©ven.

Advertisement

√Čs k√©pzelj√ľk el, milyen k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r, ha mindk√©t nembeli 12-16 √©veseket √∂sszez√°runk egy elhagyatott helyen fel√°ll√≠tott s√°tort√°borba egy-k√©t felnŇĎtt fel√ľgyelete alatt! A Fidesz sokadj√°ra nem csin√°l m√°st, mint kivesz egy elemet a kereszt√©ny k√∂z√©poszt√°ly szok√°sai k√∂z√ľl, √©s azt megpr√≥b√°lja r√°h√ļzni az eg√©sz orsz√°gra. Az legyen ezek k√∂z√ľl a legrosszabb, hogy szervezett keretek k√∂z√∂tt kell dugni. A katon√°s rend √©s a k√∂zponti akarat nem ellens√©ge az erotik√°nak, gondoljunk csak a klasszikus, nŇĎi katonai t√°borokban j√°tsz√≥d√≥ porn√≥filmekre!

Ink√°bb elmegyek ezer √°llami ismerkedŇĎ estre, minthogy vas√°rnapi eb√©d ut√°n megjelenjen az asztalunknal egy spicces nagyb√°csinak maszk√≠rozott korm√°nymegb√≠zott az Emberi ErŇĎforr√°sokt√≥l, √©s elkezdje szidni a k√≠naiakat.