Ezen a hétvégén az van, hogy mindenki, de tényleg mindenki, aki ki akarna bárhova is mozdulni, az ki tud. Szerinted nem volt jobb év 1996-nál? Elmehetsz bulizni egy csomó olyan emberrel, aki ugyanezt gondolja! Megsirattad, hogy Alföldi Róbert már nem lesz színházigazgató? Összeborulhatsz a sorstársaiddal! Jaszkarizni akarsz Budán? Képzeld, ezt is megteheted!

Kihagytam valamit? Mondd meg kommentben vagy küldj levelet a klagKUKACcink.hu címre.

Advertisement

SZOMBAT

Közös Piac

Sárgarépa, befőtt, fonott kalács, bonbon, kecskesajt, konyhai felszerelés, házi kenyér, kolbász, szalámi, szőlő, snidling, eper, bazsalikom, cseresznye, nyalóka, házi csoki, keksz.. Jó, most csak legépeltem azokat a szavakat, amiket a flyerre is felírtak, de egy piacról nehéz mindig újat mondani. Illetve ha van olyan termelő, akinek nincs árusítási engedélye, de szeretne bemutatkozni a Közös Piacon, az szóljon a szervezőknek - ez egy újdonság.

Mikor: 10:00 - 17:00
Hol: Budapest Central Passage (VI., Király utca)

A Terasz - Grand Opening

Advertisement

Figyelem, figyelem, új hely nyílik BUDÁN, BUDÁN SZÓRAKOZÓHELY, BRÉKÓ BRÉKÓ! Az Oxygen Wellness felől lehet megközelíteni, lesz egy nemzetközi titkos STÁR DJ a megnyitón, viszont ide tényleg csak köcsög budaiak mehetnek, mert van face control, plusz 200 főnél létszámstop. Viszont van terasz és jacuzzi.

Mikor: 14:00-
Hol: A Terasz (I., Naphegy utca 67.)

Total '90 Summer Party

Advertisement

Hát én nem is írnék ide sokat, mindenki olvassa el a neveket a flyeren, sápítozzon azon, hogy a kilencvenes években még volt rendes zene, nem kóklerek csinálták, meg nem volt agresszív, rendes dalokat írtak, rendes emberek adták elő, nem voltak tehetségkutatók, hiszen a tehetségek megmutatkoztak maguktól, és különben is, a retró nem szégyen ha jól akarja magát érezni az ember.

Mikor: 18:30 - 22:00
Hol: Budapest Park (IX., Soroksári út 60.)
Mennyi: 2500 HUF / 4000 HUF (VIP-jegy)

Advertisement

The Moog, Evil Men Have No Songs, The Pills

Advertisement

A pár évvel ezelőtti COOL-lista felmegy az A38 színpadára. A Pills most mutatja be az új videoklipjét, úgyhogy ingyen fényt osztogatnak, a Moognak most volt új száma, az Evil Men Have No Songs meg egyszerűen jó.

Mikor: 19:00-
Hol: A38 (Petőfi híd, budai hídfő)
Mennyi: 800 HUF

Acid in wndrlnd

Advertisement

Ezt most csak azért tettem bele, mert egy haverom fog játszani, aki egyébként minden egyes berúgás alkalmával elkezd mesélni arról, hogy bezzeg régen az acid meg a jungle sokkal jobb volt. Na tessék haver, akkor mutasd meg!

Mikor: 22:00 - 04:00
Hol: Margitsziget

G&M presents CINEMA BIZARRE

Advertisement

Girls & Mathematics buli és vetítés egy harvan négyzetméteres vászonra Csillebércen. A Moszkváról egész éjjel indul menetrendszerinti busz. Zenél értelemszerűen a Girls & Mathematics, nekem nagyon tetszik, hogy beleírták azt a leírásba, hogy az italokat meg a Toldi Klub adja.

Mikor: 22:00-
Hol: Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ (XII., Konkoly Thege M. u. 21.)
Mennyi: 1500 HUF

Advertisement

VASÁRNAP

Országos Akvárium LEMEZBÖRZE és DJ simogató

Advertisement

Megint lehet használt lemezeket, DJ cuccokat és felszereléseket venni, jó időben szabadtéren.

Mikor: 14:00 - 20:00
Hol: Akvárium Klub (V., Erzsébet tér)

Az Alföldi-éra Búcsú Gálaestje a Nemzeti Színházban

Advertisement

A színházban egy gálán búcsúznak Alföldi Róberttől és társulatától, a rendezvényre már elfogytak a jegyek, de az egész eseményt közvetíteni fogják a színház falára vetítve. Van egy tippem, hogy ebből politikai esemény lesz.

Mikor: 18:00 - 23:45
Hol: Nemzeti Színház (IX., Bajor Gizi park 1.)

18. Budapest Pride Hivatalos Megnyitó

Advertisement

Vasárnap indul a 18. Budapest Pride, a megnyitón fellép Péterfy Bori és Kulka János is, beszédet mond Bán Zsófia és Fischer Iván. A részvétel regisztrációhoz kötött, az erre használt címet megtaláljátok a Facebookon.

Mikor: 20:00
Hol: Toldi Mozi (VI., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

Címlap: Getty Images/Doug Pensinger

Share This Story

Get our newsletter