This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Most mi van? Mégis előrehozott választások lesznek?

Illustration for article titled Most mi van? Mégis előrehozott választások lesznek?

Még ki sem hűlt a Story magazin múlt heti orbános címlapsztorija, és máris megy tovább a kormányfői cukiságkampány. Ma a Blikkből lehet megtudni, hogy a Miniszterelnök Úr miért nem húzhatott szerelést a Csányi-alapítvány telki jótékonysági futballmeccsén.

Advertisement
Advertisement

Azért, mert a szemét Szijjártó Péter a minap lábtenisz közben hosszan tett vissza egy labdát – ilyen szemtelen külügyminisztert én még nem láttam –, és a főnöke csak annyit ért el a nagy nyújtózkodás közepette, hogy meghúzódott a vádlija. Pihentetnie kell neki.

Itt szeretném megjegyezni, nem először vagyok pont olyan, mint Orbán Viktor, nekem is gondjaim voltak mostanában a vádlimmal, bár ahhoz szerencsére nem volt köze Szíjjasnak.

Advertisement

Egy idézet még mindenképpen ide kívánkozik az újságból. Vagyis kettő. Az első:

Orbán nem tudott kibújni a bőréből, így a pálya széléről irányította Csányi Sándor OTP-vezér meglepetés válogatottját. – Hátul zárjatok össze, a széleket hagyjátok meg nekik – utasította Áder János köztársasági elnököt, aki kőkemény középhátvédként hajtotta végig a mérkőzést.

Advertisement

A második:

Majd a horvát sztárvendégnek, Davor Sukernek mutatta meg, hogy mi lesz a feladata. – Nézd, Davor, így kell gólt rúgni – majd becsavarta a labdát a miniszterelnök. Az 1998-as focivébé gólkirálya megfogadta a tanácsot, négy gólt is vágott a Csányi-alapítvány csapatának.

Advertisement

Hát nagyon úgy néz ki, hogy komolyan van véve most már a Jobbik.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Share This Story

Get our newsletter