Illustration for article titled Most már legyen elég! Az anyatejből készült ékszer után mi jöhet még?

Anyák, akik úgy állítanak emléket a szoptatásnak, hogy a saját tejüket teszik medálba. Ez csak szerintünk bizarr nagyon?

Advertisement

Alice Mogavero szokatlan ékszereire most csodálkozott rá a Daily Mail: bár a hírük egyszer már eljutott a magyar internetig, de itt a szerkesztőségben mindannyian most hallottunk erről először. És egy emberként háborodtunk fel!

Mert mit kell tudni Alice Mogaveróról? Annyira szeretett szoptatni, hogy valahogy emléket akart ennek állítani, és lőn: egy titkos technikával képes tartósítani az anyatejet, amit aztán kívánság szerint formába önt, majd függőkbe, medálokba vagy egyéb ékszerekbe rak, kérés szerint nevet is ír rájuk.

Advertisement

Egy ilyen ékszer öt óra alatt elkészül, és olyan komoly az érdeklődés, hogy egy éves várólista van a 160 dollárba kerülő anyatej-ékszerek iránt.

És amellett, hogy örülök, hogy Alice-nek ilyen jól megy, azért erre mindünknek az volt a reakciója, hogy "de undorító". Pedig mindünket anyatejjel tápláltak egykoron, na de mirigyváladékból ékszert csinálni? Ezután tényleg a babakaki jön majd a sorban, most szólok!

Share This Story

Get our newsletter