This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Most már hivatalos: Orbán Ráhel a legújszerűbb magyar turisztikai szakember

Illustration for article titled Most már hivatalos: Orbán Ráhel a legújszerűbb magyar turisztikai szakember

Orbán lánya lenyomta Horn lányát! Most hirdették ki a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai szakdolgozat-pályázatának eredményeit és a zsűri hála istennek nem szórta ki Ráhelt csak azért, mert az apja mindenható pozíciót tölt be.

Advertisement

Óriási személyes és egzisztenciális bárorságról tanúságot téve neki merték adni az első díjat a kettő közül az "újszerű témaválasztás" kategóriában. A beszélő nevek versenyében Orbán leverte Istenest és Hornt is. Szakdolgozatának címe "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" volt. A másik kategória neve "alapos, tudományos igényű munka", mégis olyan témák lettek helyezettek, mint a Budapesti Y generáció és a bor, illetve a Rekreáció határok nélkül.

Fesztivál Ráhel tavaly az Indexen már videósztár lett a Balaton Sound miatt, pedig nem is nyilatkozott, csak ivott meg cigizett (kábé 2:40-től):

Advertisement

A Fesztivál Ráhel nevet azért kapta, mert Szájer József lányával, Fannival együtt 2011 nyarán ők voltak a magyar uniós elnökség záróbulijaként is szolgáló Volt fesztivál Európa Kemping szekciójának két szervezője.

Share This Story

Get our newsletter