This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Most már hivatalos: egy francia az új Beckham!

Illustration for article titled Most már hivatalos: egy francia az új Beckham!

Olivier Giroud lett a Premier League legjobb pasija egy közvéleménykutatás alapján, amely azt is megerősítette, hogy Di Mariának és Balotellinek a legrondábbak között van a helyük.

Advertisement

A Paddy Power fogadóiroda 250 amerikai nőt szavaztatott meg 300 Premier League-focistáról, és ez alapján a győztes az Arsenal francia csatára lett. Aki még emlékszik Szily László nyári, Giroud-hoz intézett ódájához, biztos nem lepődött meg: "Se nem huncut, se nem nyunyó, se nem egy vadállat, hanem pulzálva árad belőle a nagybetűs SÁRM, és kész" – szólt a verdikt, ami most fokozottan érvényesnek tűnik.

Advertisement

Maga Giroud vicces üzenetben köszönte meg az első helyért járó arany tükröt a szüleinek, csapattársainak, fodrászának, botox-szakértőjének, sminkesének, szabójának, valamint a szelfi-asszisztensének, a csapattárs Mathieu Debuchynek.

Giroud első helyében tehát nincs vita, viszonylag érthető választásnak tűnik, ellenben a második Santiago Vergini (Sunderland) és a harmadik Matty James (Leicester) elég jellegtelen arcok. A felmérés szerint a Burnley keretében vannak a legjobb pasik, a legrondább csapat pedig a Newcastle.

Advertisement

A szavazatok alapján még a legjobb és a legrondább pasik válogatottját is összeállították, íme a legjobbak:

Ben Foster (Southampton), Santiago Vergini (Sunderland), Jason Shackell (Burnley), Erik Pieters (Stoke), Paul Konchesky (Leicester), Jesus Navas (Manchester City), Morgan Schneiderlin (Southampton), Matty James (Leicester), Nacer Chadli (Tottenham), Charlie Austin (QPR), Olivier Giroud (Arsenal).

Advertisement

És a legrondábbak, köztük világhírű sztárok is:

Gerhard Tremmel (Swansea), Ritchie De Laet (Leicester), James Collins (West Ham), Joleon Lescott (West Brom), Aly Cissokho (Aston Villa), Angel di Maria (Manchester United), Cheick Tiote (Newcastle), Stephen Quinn (Hull), Sadio Mane (Southampton), Mario Balotelli (Liverpool), Marouane Chamakh (Crystal Palace).

Advertisement

(via Daily Mail)

Share This Story

Get our newsletter