Szétszakít a bizonytalanság, hogy régebben hazudott a szerelméről Békés Márton konzervatív exskinhead blogger vagy most hazudik? Érzelmileg nem lehet kibírni ezt az instabil állapotot!

Mivel igen ritkán olvasok Jobbklikket - éveken át kötelességszerűen elolvastam ugyanis minden Tékozló Homár-kommentet - időrendben azt tudtam meg először az imént Zerótól, hogy Békés Márton nemhogy nem szeret engem, de még kiazaszilylacizott is. Ennek a lenyomata látható a fenti képen.

Már éppen kibékültem volna ezzel a helyzettel, amikor jött Benfoldi, és megmutatta, hogy a Jobbklikk nemrég még szivecskéket küldözgetett nekem a Nagy Világhálón. Komplett szerkesztőséggel még nem randiztam, de ha tudom, azért meggondoltam volna.

Advertisement

De akkor mi van most? Szeret vagy nem szeret? Azt elképzelni sem tudom az igazi konzervatívokról - a Jobbkilkknél úgy képzelem ilyen szerzők vannak - hogy aszerint köpjenek le vagy istenítsenek, hogy nekik éppen tetszőt írok-e a komcsikról, vagy nekik közvetve kellemetlent a nyalókirály szerzőjükkel készült kreatívos interjúról.

Advertisement

Lehet, hogy a mi kapcsolatunk a Jobbklikkel akkor egyfajta héjanász? Én tényleg nyitott, kísérletező embernek tartom magam, de még alkalomszerűen sem szeretnék közösülni egy nagy, kormányközeli szárnyassal.