Mosolyogva pózolt az íjjal lelőtt macskával az állatorvos (18+)

Illustration for article titled Mosolyogva pózolt az íjjal lelőtt macskával az állatorvos (18+)

Ismerd meg Amerika pillanatnyilag legyűlöltebb nőjét, Kristen Lindsay texasi állatorvost, aki az anyja és az apja jelenlétében levadászott a kertben egy aranyos vörös kandúrt, aztán humoros szöveggel kiposztolta a Facebookra. Most találkoztam az internetes képpel, amitől igazán rosszul lettem. A botrány egyre dagad.

Az első zsákmányom íjjal, LOL. Csak a nyíllal fejbelőtt kóbor macska a jó kóbor macska! Az év állatorvosa díjat … boldogan átvenném.

Ezzel a szöveggel posztolt ki egy igazán rettenetes fotót magáról a fiatal amerikai szakember. (A nem kipixelezett, eredeti képet direkt a poszt aljára tettem, hogy legyen időd meggondolni, hogy meg akarod-e nézni, mert borzasztó.) A képen a fejéből kiálló nyílvesszőnél fogva tart a levegőben egy jókora, még a twitteres képen is nyilvánvalóan jól ápolt házi macskát. Akiről azóta persze ki is derült, hogy a hatéves kandúr a közelből kódorgott el és Tiger volt a neve. Itt tekinthető meg egy videó róla:

Az eset egészen kivételes, az eredeti facebookos poszt kommentjeiből ugyanis kiderült, hogy a texasi állatgyógyító a szülei jelenlétében lőtte fejbe a cicát. Az anyja odakommentelte, hogy a férjével együtt nézték a nyíllövő edzést, és mindent végig láttak. Sőt, a körülményekből az derül ki, hogy a boldogan pózolós fotót is az egyik szülő készíthette.

Advertisement

Lindsay először nem vette komolyan az ügyet, a felháborodott kommentroham ellenére sem, és arról írt viccelődve, hogy nem fél az állása elvesztésétől. Pénteken kirúgták, de ekkor már tényleg fél Amerika róla beszélt és őt átkozta. Aztán a rendőrség is nyomozni kezdett és a téma azóta is izzásban tarja az állatkedvelőket. Többször felröppent olyan álhír, hogy nem emelnek vádat a nő ellen állatkínzás miatt, de a rendőrség ezt minden alkalommal cáfolta.

Advertisement

Na és ez volt a kép, bár ne néztem volna meg:

Illustration for article titled Mosolyogva pózolt az íjjal lelőtt macskával az állatorvos (18+)

Share This Story

Get our newsletter