This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Morvai Krisztina szerint át kell alakítani a szíveket

Illustration for article titled Morvai Krisztina szerint át kell alakítani a szíveket

A jobbikos EP képviselő sajtóközleményben utasítja helyre azokat, akik a "Jobbik-jelenség ellenszerét" keresik. Bár nagykörúton belülizés nincs, a szöveg mégis nagyon erős, a vége pedig már-már ezoterikus magasságokba emelkedik.

Olvasom, hogy a fősodratú pártok bőszen keresik a "Jobbik jelenség ellenszerét". Én most elárulom nekik. Üljenek le egyszer végre beszélgetni a magyar emberekkel, a saját kivételezett multimilliomos köreiken kívüliekkel.

Advertisement

Erős, egyszerű kezdés. Ezután egy hosszabb monológ következik spekulánsokról, erőszakos bűnözésről és agyontámogatott multikról. A képviselő asszony a vége felé azonban nagyon belemerül a nemzeti mélylélektanba.

S ha meghallgatták őket, szíveskedjenek átalakítani a szívüket és határozzanak úgy, hogy mostantól ezeket az embereket akarják szolgálni. Ennyi! Ja, majd elfelejtettem. Hagyják abba a nemzeti vagyon fosztogatását, s a pénz és pozíciók egymás közötti osztogatását! Körülbelül ez a titok nyitja, a "Jobbik jelenség ellenszere".

Advertisement

Nem tudom, hogy maga Kozsó, Oravecz Nóra, vagy egy kardiológus veszett el Morvaiban, de az biztos, hogy én még akkor sem alakítanám át komolyabban a szívem, ha ez lenne a Jobbik-jelenség fő ellenszere.

[OS, Kép: jobbik.hu]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter