A Ki Mit Tube YouTube-tehets√©gkutat√≥ eddigi legsz√≥rakoztat√≥bb p√°rbaj√°ban a zsŇĪritag alaposan kiosztotta Dancs√≥ "Videom√°nia" P√©ter produkci√≥j√°t, √©s nem is sejtette, mit ind√≠t el.

Van ez a tehets√©gkutat√≥, amirŇĎl eddig csak az√©rt √≠rtunk, hogy nevess√ľnk egyet a zsŇĪritagnak bepalizott 444-es koll√©g√°kon, de ezt a vide√≥t t√©nyleg meg√©ri megn√©zni. Az internetes k√©pzŇĎmŇĪv√©sz, mellesleg 2012 legcoolabb magyar embere, Mondik No√©mi nem finomkodik benne.

Ebben Dancs√≥ P√©ter (alias CHXYSW2:)64) produkci√≥j√°t h√ļzza le, mely term√©szetesen viccbŇĎl k√©sz√ľlt, viszont t√©nyleg nem t√ļl vicces. Dancs√≥ Videom√°nia n√©ven egy rendk√≠v√ľl n√©pszerŇĪ, √©s el√©g megoszt√≥ YouTube-csatorn√°t mŇĪk√∂dtet, ami egy√©bk√©nt n√©ha val√≥ban sz√≥rakoztat√≥. Rengeteg rajong√≥ja is van, akik term√©szetesen val√≥s√°gos h√°bor√ļt ind√≠tottak Mondik No√©mi ellen (√©rdemes megn√©zni a kommenteket), akinek a bemutatkoz√≥ vide√≥ja m√©g el√©g d√∂c√∂gŇĎsre siker√ľlt, itt viszont m√°r kezd r√°√©rezni a mŇĪfajra.