Illustration for article titled Molnár Zsolt nem szkinhed, hanem sokkal rosszabb: a Fidesz barátja!

Az Index nagyszabású tényfeltárást közölt az egykori Kispest-ultráról, aki az évek során szocialista kampányfőnökké nőtte ki magát. Ebben az van, hogy Molnár Zsolt rendszeresen telefonálgatott nagykutya fideszeseknek, és sokat tyutyimutyiskodott a választások előtt.

Advertisement

Talán nem véletlenül???

Az Index szerint Molnár szocialista Tarlós Istvánnal és Rogán Antallal is haverkodott, utóbbi ingatlanos-vagyonnyilatkozatos balhéjának feltárását és pörgetését ráadásul saját kezűleg akadályozta tavasszal.

Advertisement

Egy idézet a cikkből:

Forrásaink szerint Molnár nem csak a budapesti fideszesekkel igyekezett fenntartani a jó viszonyt, hanem az MSZP kampányfőnökeként szinte naponta hívta fel a Fidesz különböző vezetőit. A fideszesek a Simon-ügy idején sokszor elmondták, hogy az MSZP politikusai hívogatják őket, hogy információmorzsákat szerezzenek az ügyben. Úgy tudjuk, Molnár nem csupán elvétve, súlyosabb helyzetek idején, hanem folyamatosan hosszú beszélgetésekben öntötte ki lelkét a másik oldal befolyásos vezetői előtt.

Ellenzéki politikusok az Indexnek arról beszéltek, Molnár mindig teljesen nyíltan kezelte, hogy jóban van fideszesekkel, sőt büszke is erre. Egyikük úgy jellemezte Molnárt, hogy ő egy klasszikus politikai vállalkozó, aki ugyanúgy utazhatna a szerencsejáték-bizniszben vagy éppen a Fideszben, de ő az MSZP-ben utazik.

Advertisement

[bizonyára az sem véletlen, hogy nem tolakszik előtérbe ez a kis huncut az MTI-s Kovács Tamás fotóján!]

Share This Story

Get our newsletter