Illustration for article titled Molnár F. Árpád katonai pszichiátrián nőtt fel

Mostanában az Alsóörsi Hírhatár nevű fantasztikus online újságban fejti ki nézeteit Molnár F., a Hírháttér Multimédia underground-konteós videóriportere, a magyar internet egyik legnagyobb alternatív sztárja. Aki nem ismerné Őt, annak legyen elég annyi, hogy Molnár F. az amerikai kormány titkos Echelon programjának leleplezője, aki rájött, hogy sugarakkal bombázzák az agyunkat a világot iránytó tudodkik. Friss cikkében, ki nem fogja találni senki, azt elemzi, hogy Orbán Viktor és a magyar kormány minden egyes tagja titkos piszicho- és szociopata bűnöző.

Advertisement

De miközben levezeti, hogy rajta kívül mindenki bolond, ilyen részleteket oszt meg velünk az életéről:

Anyám a Kádár-rendszertől kezdve állami katonai pszichiátrián dolgozott évtizedeken át, mellette ülve nőttem fel, így nap nap után belülről láttam, hogyan vettek részt katonák, rendőrök és civilek ellen tömegével elkövetett politikai bűntettekben és állami gyilkossági szervezkedésekben 1990 előtt és után, ugyanazzal az állománnyal, a hajdani elkövetők kapitalista rendszerben elkövetett kinevezésével és új kormányok alatt foglalkoztatásával.

Advertisement

Molnár F. Árpád nagyon komoly elemző, nála így néz ki egy zárójel:

Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Navracsics Tibornál például különösen magas a homoszexuális és a pedofil komponens; a pedofil komponens nem csak a fiúk, hanem a kislányok irányában is.

Advertisement

Megvallom őszintén, én távolról régóta követem Navracsics Tibor pályafutását, de sosem tudtam felfedezni benne a nőt. Nem úgy Molnár F.! :

Az alapvetően feminin, nőies Navracsics Tibor akaratát vesztett, de még inkább degradált és szeszélyes érzelmi-indulati, infantilis jegyekkel halmozott hiszteroid pszichopata bűnözővé vált, csakhogy alárendelhesse magát urának és rabszolgatartójának, Orbán Viktornak, akinek akarata alatt eredeti mentalitását és személyiségét feladta, elvesztette.

Advertisement

Azért megnyugodhatunk: a kormányból egyetlenegy ember nem bolond, méghozzá Martonyi János. Hogy mivel úszta meg, azt el sem tudom képzelni!

Share This Story

Get our newsletter