Csak egy sz┼▒kszav├║ Rendben volt azon a molin├│n, amely szombat reggel jelent meg a Fekete Gy├Ârgy kult├║rbirodalm├íba ker├╝lt M┼▒csarnok bej├írat├ín├íl.

Az err┼Ĺl k├ęsz├╝lt k├ępet emailen kaptuk meg, ├ęs az├│ta a k├ępet k├╝ld┼Ĺk a 444 k├ęrd├ęs├ęre magyar├ízatot is k├╝ldtek, mely szerint elfogadhatatlannak tartj├ík, hogy az int├ęzm├ęny tot├ílis politikai befoly├ís alatt ├íll, ├ęs a "rendben" egy fikt├şv p├írbesz├ęd r├ęszlete. Az alkot├│k tov├íbbi platformokat keresnek majd a p├írbesz├ęd folytat├ís├íra, hiszen szerint├╝k "senki sem hallgattathat el olyan hangokat, amiknek igenis l├ętjogosults├íguk van egy szabad orsz├ígban." Az emailhez egy├ębk├ęnt az al├íbbi k├ępet is csatolt├ík.


A M┼▒csarnok id├ęn ker├╝lt a Fekete Gy├Ârgy vezette Magyar M┼▒v├ęszeti Akad├ęmia tulajdon├íba, az int├ęzm├ęny ├║j igazgat├│ja, Szeg┼Ĺ Gy├Ârgy ├ęp├şt├ęsz pedig a h├ęten mutatkozott be, ├ęs r├Âgt├Ân hadat is ├╝zent a kort├írs k├ępz┼Ĺm┼▒v├ęszetnek, mondv├ín, hogy a m┼▒v├ęszet "gy├Âny├Ârk├Âdtet┼Ĺ szerep├ęt" szeretn├ę er┼Ĺs├şteni a kritikus hozz├í├íll├ís helyett.