Mocskos tahó, közös drogozás: tomboló értelmiségi apukák gyalázzák Kövér Lászlót, szerencsére igazi kocsmai stílusban

Illustration for article titled Mocskos tahó, közös drogozás: tomboló értelmiségi apukák gyalázzák Kövér Lászlót, szerencsére igazi kocsmai stílusban

Kövér László egykori MSZMP KB-alkalmazott nagyon feldühítette a szülőket a komcsizással. Tisztázzunk valamit: Kövér azért szerethetőbb a fideszes politikusok 95 százalékánál, mert egy istent-embert nem ismerő, beszólós troll. Aki ráadásul következetes, mert ha elborul az agya, még Orbán Viktornak is megmondja. Hát most elborult, de ezúttal a székházfoglaló-tüntető diákok szüleinek mondta meg, méghozzá azt a kizártólag vegytiszta heccelésnek minősíthető megállapítást, hogy ők valószínűleg kommunista vezetők voltak, és ő annak idején az ilyenek ellen tüntetett. Hála a jó istennek, ezen több érintett is bepöccent, és közülük ketten instant Facebook-sztárok lettek. Nincs jobb, mint felháborodott értelmiségieket tombolni látni, akik megpróbálják kocsmai stílusban gyalázni az ellenfelet! Aki nyilván boldogan somolyog a bajuszába, hiszen egy igazi troll mi másért csinálná?

Advertisement

Az egyik tomboló Krasztev Péter irodalomtörténész-kultúrantropológus-újságíró-politológus, a pozsonyi Magyar Kulturális Intézet egykori igazgatója, a Nemzetközi Humorakadémia tagja, a Körmöcbányai Nemzetközi Humorfesztivál zsűritagja, aki most nem viccelt, hanem felháborodottan mocskostahózott. És felidézte, hogy együtt könnyűdrogoztak Kövér Lászlóékkal, aki aztán áttért a "hatalmi tudatmódosításra".

"Te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző szar", meg "debil karrierpatkány", sőt "kapanyélre húzott darabnyi sertésbél" - mondja a másik tomboló apuka, Konok Péter, a Poitikatörténeti Intézet radikálisbaloldal-kutatója, pedig a sült sertésbél a Wang Mester Konyhájának egyik legjobb fogása, aztán visszakézből úgy lekommunistázza Kövért, hogy Kropotkin adja a másikat. Ez már igen, ezért érdemes kormányzati szereplők nyilatkozatait olvasni! Ez szerintem Kövérnek is tetszett:

Illustration for article titled Mocskos tahó, közös drogozás: tomboló értelmiségi apukák gyalázzák Kövér Lászlót, szerencsére igazi kocsmai stílusban

Share This Story

Get our newsletter