Illustration for article titled ​Mivel zsarolhatja Fodor Gábor a balodal vezetőit?

Szexkazetta van a birtokában a balos elit szárszói orgiájáról? Semmi más nem magyarázza, hogy beviszik a parlamentbe.

Advertisement

Mit tudhat Fodor Gábor, ami annyira kínos, hogy nemhogy felvették a közös baloldali listára, de az Index szerint egyenesen a negyedik helyre, hogy még a szavazólapon is látszódjon a neve? Józan ésszel, de még a balos pártok vezetőinek helyébe képzelve magam is megmagyarázhatatlan, mit eszik Fodoron a Változás Listája. Akiket bevettek, azok legalább a maguk módján mind hoztak valamit a buliba. Mesterházy komplett aktivistahálózatot, pénzt és infrastruktúrát, Bajnai pár százaléknyi potenciális szavazót, Gyurcsány szintén szavazókat, lendületet, internetes jelenlétet, meg kevés, de fanatikus aktivistát, de Fodornak se népszerűsége, se szavazója, se embere, se pénze. Azt meg elképzelni se m tudom, hogy tényleg azt hinnék, miatta majd visszatérnek az elkódorgott SZDSZ-árvák. Az SZDSZ-árvákat olyan csúnyán megszívatta Bajnai, hogy ők , ha eddig nem kötelezték el magukat, Fodor miatt aztán egészen biztosan nem fogják.

Amikor - sok-sok éve - még bőven lelkes SZDSZ-es voltam, már a kétely nélküli szadisok is a leghaszontalanabb politikusnak tartották Fodort, aki soha sem csinált semmit, csak beszélni tudott, igaz azt ügyesen. Ha tényleg létezik többszázezer olyan szavazó, akik régen vagy SZDSZ-esek voltak vagy másmilyenek, de annyira tele lett a tökük a Gyurcsány-kormányokkal, hogy 2010-ben büntetésből Orbánra szavaztak, akkor azokat kifejezetten tasztani fogja a liberális oldal tehetelenségét és nyomorát egyszemélyben megtestesítő Fodor.

Advertisement

Az a tény, hogy egy nemlétező párt nemlétező vezetőjeként bevették a buliba, egyszerűen nem mutathat másra, mint valami irtózatosan terhelő bizonyítékra, amivel a Nagy Túlélő az egész bandát revolverezi. Meghalok, hogy megtudjam, mi lehet az. Úristen, milyen csodálatos lenne, ha mégis összevesznének még a szavazás előtt, és Fodor bosszúból kiborítaná a szexbilit!

(Grafika: zeroz3ero)

Share This Story

Get our newsletter