Simicska Lajos merénylettől tart, de nem hátrál meg – legalábbis ez derül ki a Hír24-ből. Az újság szóról szóra lehozott egy komplett villáminterjút, amiből nemcsak az derül ki, hogy Orbán Viktor tényleg geci, hanem az is, hogy Bayer Zsoltra nagyon-nagyon mérges a médiatulajdonos.

Advertisement

A sokkos Lajos tényleg nagyon sokkos. A vonatkozó rész:

– Bayer Zsolt írja, hogy „amit most művelsz, Lajos, az gyalázatos".

– Ezt mondja? Hol mondja?

– A mai Magyar Hírlapban olvasom.

– Tényleg? Én nem olvastam a Magyar Hírlapot. Ezt írja?

– Olvasom akkor az egész bekezdést.

– Na!

– „Te is tudod, én is tudom, kedves Lajos, hogy nélküled már nem lenne Fidesz. Már 94 óta nem lenne. De amit most művelsz, az gyalázatos."

– Ezt mondta?

– Igen.

– Na, akkor én meg annyit mondok, egy mondatot, hogy: légy oly kedves, ha fölidéznéd, hogy mennyivel tartozol nekem, ha megadnád a tartozásodat, az jó lenne.

– Mennyivel tartozik önnek Bayer Zsolt?

– Fejből nem tudom megmondani. Sok-sok millióval. De ha megadná, az jó lenne.

– Sokan vannak ilyenek a Fideszből, akik tartoznak önnek?

– Ne akarjon túl sokat. De miután ez a geci ilyet nyilatkozott rólam, a gecit is lehozhatja, nyugodtan, a geci egy állandó jelzője ennek a görénynek, tehát nyugodtan lehozhatja, miután ilyet nyilatkozott rólam, majd akkor nyilatkozzon, ha megadta a tartozását felém.

Advertisement

Mindazonáltal Simicska tényleg felkészült arra is, hogy lelőhetik vagy elütheti egy autó. Miért ne lehetne politikai gyilkosság Magyarországon is? Addig viszont kirúg és kinevez még egy csomó embert, mert a Nemzetnek és a Hír Tv-nek működnie kell tovább.

Az úristen irgalmazzon mindenkinek!

Share This Story

Get our newsletter