A nap bulija a kommenteket olvasgatni Orbán és Scwarzenegger közös fotója alatt. Magyarország e pillanatban nem nyújt ennél jobb szórakozási lehetőséget. Kész Zoltán győzelme egy csapásra életet lehelt az Orbán-utáló tömegekbe, akik falkában támadtak az Orbán-vallás gyanútlan híveire.

Advertisement

PR-szempontból nem jöhetett volna jobbkor a megroggyant Orbán miniszterelnöknek a közös vacsora és fotózás Arnold Schwarzeneggerrel, még akkor sem, ha a volt kaliforniai kormányzó amúgy az Orbánt lediktátorozó MacCain szenátor nagy rajongója. Orbán csapata hamar ki is rakta a főnök Facebookjára az Andy Vajna lakásán adott vacsorán készült fotót. (Ami, ha Vajna még mindig a Gattyán pornómilliárdostól bérelt házban lakik, biztosan nagy örömet okozott Simicska "Geciző" Lajosnak.)

Hogy az elveszített választás és elbukott kétharmados többség pszichésen mennyit jelentett a választók tömegeinek, remekül lemérhető azon, hogy a szokásos felállás helyett - 95 százalék debil, Orbán-vallású fanatikus, 5 százalék debil Orbán-gyűlölő a miniszterelnök fb-jére posztolt képek alatt - most szinte pont fordított volt a kommentelők aránya, amíg élőben élveztem az előadást.

A véget nem érőnek tűnő humorfesztivál sokszáz mini sasjózsefének a képről leginkább a következők jutottak eszébe

Advertisement

  • szakĂ­tsd le a fejĂ©t a gecinek, Svarci!
  • Orbán Ăşj adĂłt akar kivetni
  • A kĂ©pen Schwarzenegger Ă©s a Terminátor láthatĂłk
  • SzĂĽksĂ©gem van a ruhádra Ă©s a motorodra
  • a szĂ­nesfĂ©mgyűjtĹ‘ Ă©s a fĂ©member

Ja, és a kommentelők jelentős része meg van győződve arról, hogy Orbánnak is ki kellett fizetnie a félmillió forinto a Schwarzeneggerrel közös fotóért.

Advertisement

Ha kiváncsi vagy, milyenek az intenetező magyar választók, vagy csak simán röhögni akarsz a sok humorharoldon, bele ne kezdj a kommentek olvasásába, mert hamarosan függő leszel!

Itt vannak ugyanis az adószakértők:

Advertisement

Advertisement

A magyar vidék Nagy Kérdésein hiába rágódók:

Advertisement

A vallási krízisben lévők:

Advertisement

Az igazi művészet tisztelői:

Advertisement

Az Elmaradhatatlan Külföldi Kommentelők:

Advertisement

A bátor kevesek, akik a Veszprémi Szopó után is ki mernek állni kommentelni:

Advertisement

A Hahota vicceit reciklálók:

Advertisement

És a digitális próféták:

Advertisement

A műsor meg nem áll, bármikor érdemes benézni az online Terminátorklubba!