A nap bulija a kommenteket olvasgatni Orb√°n √©s Scwarzenegger k√∂z√∂s fot√≥ja alatt. Magyarorsz√°g e pillanatban nem ny√ļjt enn√©l jobb sz√≥rakoz√°si lehetŇĎs√©get. K√©sz Zolt√°n gyŇĎzelme egy csap√°sra √©letet lehelt az Orb√°n-ut√°l√≥ t√∂megekbe, akik falk√°ban t√°madtak az Orb√°n-vall√°s gyan√ļtlan h√≠veire.

PR-szempontb√≥l nem j√∂hetett volna jobbkor a megroggyant Orb√°n minisztereln√∂knek a k√∂z√∂s vacsora √©s fot√≥z√°s Arnold Schwarzeneggerrel, m√©g akkor sem, ha a volt kaliforniai korm√°nyz√≥ am√ļgy az Orb√°nt ledikt√°toroz√≥ MacCain szen√°tor nagy rajong√≥ja. Orb√°n csapata hamar ki is rakta a fŇĎn√∂k Facebookj√°ra az Andy Vajna lak√°s√°n adott vacsor√°n k√©sz√ľlt fot√≥t. (Ami, ha Vajna m√©g mindig a Gatty√°n porn√≥milli√°rdost√≥l b√©relt h√°zban lakik, biztosan nagy √∂r√∂met okozott Simicska "GecizŇĎ" Lajosnak.)

Hogy az elvesz√≠tett v√°laszt√°s √©s elbukott k√©tharmados t√∂bbs√©g pszich√©sen mennyit jelentett a v√°laszt√≥k t√∂megeinek, remek√ľl lem√©rhetŇĎ azon, hogy a szok√°sos fel√°ll√°s helyett - 95 sz√°zal√©k debil, Orb√°n-vall√°s√ļ fanatikus, 5 sz√°zal√©k debil Orb√°n-gyŇĪl√∂lŇĎ a minisztereln√∂k fb-j√©re posztolt k√©pek alatt - most szinte pont ford√≠tott volt a kommentelŇĎk ar√°nya, am√≠g √©lŇĎben √©lveztem az elŇĎad√°st.

Advertisement

A v√©get nem √©rŇĎnek tŇĪnŇĎ humorfesztiv√°l soksz√°z mini sasj√≥zsef√©nek a k√©prŇĎl legink√°bb a k√∂vetkezŇĎk jutottak esz√©be

  • szak√≠tsd le a fej√©t a gecinek, Svarci!
  • Orb√°n √ļj ad√≥t akar kivetni
  • A k√©pen Schwarzenegger √©s a Termin√°tor l√°that√≥k
  • Sz√ľks√©gem van a ruh√°dra √©s a motorodra
  • a sz√≠nesf√©mgyŇĪjtŇĎ √©s a f√©member

Ja, √©s a kommentelŇĎk jelentŇĎs r√©sze meg van gyŇĎzŇĎdve arr√≥l, hogy Orb√°nnak is ki kellett fizetnie a f√©lmilli√≥ forinto a Schwarzeneggerrel k√∂z√∂s fot√≥√©rt.

Advertisement

Ha kiv√°ncsi vagy, milyenek az intenetezŇĎ magyar v√°laszt√≥k, vagy csak sim√°n r√∂h√∂gni akarsz a sok humorharoldon, bele ne kezdj a kommentek olvas√°s√°ba, mert hamarosan f√ľggŇĎ leszel!

Itt vannak ugyanis az ad√≥szak√©rtŇĎk:

Advertisement

A magyar vidék Nagy Kérdésein hiába rágódók:

Advertisement

A vall√°si kr√≠zisben l√©vŇĎk:

Az igazi mŇĪv√©szet tisztelŇĎi:

Advertisement

Az Elmaradhatatlan K√ľlf√∂ldi KommentelŇĎk:

A bátor kevesek, akik a Veszprémi Szopó után is ki mernek állni kommentelni:

Advertisement

A Hahota vicceit reciklálók:

√Čs a digit√°lis pr√≥f√©t√°k:

Advertisement

A mŇĪsor meg nem √°ll, b√°rmikor √©rdemes ben√©zni az online Termin√°torklubba!