This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mit művelsz, Kubatov? Nem ismersz se istent, se embert, se madarat?

Illustration for article titled Mit művelsz, Kubatov? Nem ismersz se istent, se embert, se madarat?

Ez a nap híre, még akkor is, ha a tegnapé: kirúgják az Üllői úti szentélyből a Zöld Sast. Az indoklás szerint a szurkolók egy új modernebb sasra vágynak, ami jobban illik a klubhoz.

Advertisement

A Green Monsters szurkolócsoport rettenetesen kiakadt. Ezt írják:

SZÉGYEN!

Újabb gusztustalan lépés a vezetőktől, ami tökéletesen szimbolizálja a jelenlegi helyzetet. Új Tábor, új név a Szentélynek, új Fradi induló, új Fradi busz, új Fradi média, új Sas… Mindenkit el akarnak üldözni a klubtól, akik önzetlenül, szívből tenni akartak és tettek valamit ezért a klubért! Csak valamiért a régi gárda kemény titánjai nem akarnak eltűnni onnan fentről a vezetőségből, meg azok sem, akik őket segítik! Ki ne emlékezne, amikor a kilencvenes évek elején megjelent a Fradi Sas. Sokaknak gyerekként hatalmas élményt jelentett a látványa. Közvetlensége és a szurkolók iránti rajongását mi sem mutatja jobban, hogy kevés kisgyerek mondhatja el, hogy nincs közös képe a híres Fradi Sassal! A sas megálmodója, megalkotója természetesen önköltségen vett részt a mérkőzéseken és minden juttatástól mentesen járult hozzá a klubunkat régen körülvevő családi hangulathoz.

A Fradi Sas is a Stadionon kívül rekedt! Egy dolog biztos! Április 12-én vele is találkozhattok az Összefogás napján! Hajrá Fradi! Politikusmentes magyar futballt!

Advertisement

Jó, hát én olyan vagyok, hogy nem akarok senkit megbántani, akiknek gyerekként hatalmas élményt jelentett a madár látványa, és különben is vannak rosszabbak.

Advertisement

A Kubatov Gábor klubelnök és az ultracsoportok közötti háború újabb fejleményeit viszont nagy közepes érdeklődéssel várom. Na de tényleg, mi jöhet még?

Share This Story

Get our newsletter