Illustration for article titled Mit művelsz, Kubatov? Nem ismersz se istent, se embert, se madarat?

Ez a nap híre, még akkor is, ha a tegnapé: kirúgják az Üllői úti szentélyből a Zöld Sast. Az indoklás szerint a szurkolók egy új modernebb sasra vágynak, ami jobban illik a klubhoz.

Advertisement

A Green Monsters szurkolócsoport rettenetesen kiakadt. Ezt írják:

SZÉGYEN!

Újabb gusztustalan lépés a vezetőktől, ami tökéletesen szimbolizálja a jelenlegi helyzetet. Új Tábor, új név a Szentélynek, új Fradi induló, új Fradi busz, új Fradi média, új Sas… Mindenkit el akarnak üldözni a klubtól, akik önzetlenül, szívből tenni akartak és tettek valamit ezért a klubért! Csak valamiért a régi gárda kemény titánjai nem akarnak eltűnni onnan fentről a vezetőségből, meg azok sem, akik őket segítik! Ki ne emlékezne, amikor a kilencvenes évek elején megjelent a Fradi Sas. Sokaknak gyerekként hatalmas élményt jelentett a látványa. Közvetlensége és a szurkolók iránti rajongását mi sem mutatja jobban, hogy kevés kisgyerek mondhatja el, hogy nincs közös képe a híres Fradi Sassal! A sas megálmodója, megalkotója természetesen önköltségen vett részt a mérkőzéseken és minden juttatástól mentesen járult hozzá a klubunkat régen körülvevő családi hangulathoz.

A Fradi Sas is a Stadionon kívül rekedt! Egy dolog biztos! Április 12-én vele is találkozhattok az Összefogás napján! Hajrá Fradi! Politikusmentes magyar futballt!

Advertisement

Jó, hát én olyan vagyok, hogy nem akarok senkit megbántani, akiknek gyerekként hatalmas élményt jelentett a madár látványa, és különben is vannak rosszabbak.

Advertisement

A Kubatov Gábor klubelnök és az ultracsoportok közötti háború újabb fejleményeit viszont nagy közepes érdeklődéssel várom. Na de tényleg, mi jöhet még?

Share This Story

Get our newsletter