Rejt√©lyes mikrosztorit r√∂gz√≠tett a sajt√≥fot√≥ Szombathelyen. Lehet, hogy a baloldali blokk rezsisz√∂rnyeteget k√ľld Orb√°n rezsihadsereg√©re, a Magyar Csapatra?

Tirolban zuhog a langyos esŇĎ, √©n meg este, s√≠el√©s, vacsora √©s meseolvas√°s ut√°n - most √©ppen D√°vid √Ād√°m: Millenium Expressz - A potyautas - k√∂rben√©zek, hogy mi volt ma a neten.

Szuper dolog nem figyelni a h√≠reket, √©s t√©nyleg c√©ltalanul megn√©zni ezt-azt. √ćgy akadtam, Szarvas tumblr√©n a fot√≥ra, amin a M. kir. szombathelyi 11. nyugd√≠jas g√©pes√≠tett rezsiharcosezred tagjainak egy r√©sze l√°that√≥. A f√©nyk√©p a nyugat.hu sz√≥rakoztat√≥ helysz√≠ni riportj√°ban jelent meg, amit a szombathelyi Savaria moziban tartott rezsih√°bor√ļs toborz√≥ esem√©nyrŇĎl √≠rtak, amin felsz√≥lalt Pusk√°s polg√°rmester, Hende miniszter √©s Cser-Palkovics jolly joker.

A figyelmemet szinte azonnal a jobb als√≥ sarokban zajl√≥ mikrodr√°ma vonta mag√°ra. Milyen furcs√©n n√©z a Habsburg Ott√≥ra hasonl√≠t√≥ b√°csi! Nem olyan, mintha valaki h√°tulr√≥l meglepte volna valamivel? Tal√°n a m√∂g√∂tte √ľlŇĎ, kif√ľrk√©szhetetlen tekintettel n√©zŇĎ n√©ni mŇĪvel vele valamit der√©kmagass√°g alatt, amit nem l√°thatunk? Megcs√≠pte mondjuk? Vagy tŇĎle eggyel balra a f√©lig kitakart arc√ļ, ŇĎsz haj√ļ f√©rfi lenne a ludas? Vagy lehet, hogy a szem√ľveges fŇĎszereplŇĎ egyszerŇĪen az√©rt n√©z √≠gy, mert Pusk√°s Tivadar polg√°rmester, az A-list√°s rezsisz√≥nok √©ppen azt mes√©li, hogy Gyurcs√°ny Ferenc √©s Bajnai Gordon egy nyugd√≠jasok h√ļs√°n 145 sz√°zal√©kosra h√≠zlalt √≥ri√°s rezsit neveltek fel, √©s tartanak ketrecben Boldvai L√°szl√≥ pinc√©j√©ben, amit a v√°laszt√°si kamp√°ny hajr√°j√°ban szabadon fognak engedni, √©s csak a Magyar Csapat √°ll√≠thatja meg?

Szerinted mi történik a képen?

Engem ez ragadott meg a legjobban a h√©tfŇĎi term√©sbŇĎl.