This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mit keres a hintaló hátán segway-ező, kutyautánfutós ember a Belvárosban?

Illustration for article titled Mit keres a hintaló hátán segway-ező, kutyautánfutós ember a Belvárosban?

Segítsetek megoldani Rogánföld egyik legnagyobb rejtélyét! Miért furikázik el rendszeresen a Bazilika-közeli szerkesztőségünk előtt egy olyan páros, aminek a férfitagja egy kis kutyát húz maga után, a Segway-éhez kötve? És egy ideje miért szerkesztett egy hintalovat a járművére?

Advertisement
Illustration for article titled Mit keres a hintaló hátán segway-ező, kutyautánfutós ember a Belvárosban?

Mivel már többen lefotóztuk, feltűnt pár apróság. Például hogy a fickó egy ideje másfajta Segway-re váltott. Mi lehet a háttérben? Először arra gondoltam, hogy a fickó bérbe adja a járműveket vagy városnéző vállalkozást üzemeltet. Ennek némileg ellentmond, hogy mindig ugyanezzel a nővel kettesben láttuk, sosem voltak többen. Így az is lehet, hogy ő a felhajtóember, aki direkt minél feltűnőbben gurul végig az utcán, hogy megkérdezzék tőle, hol bérelte a cuccot. De lehet, hogy valami egészen más áll emögött. Például az, hogy ez a pár így szeret sétálni, nem pedig pénzt keresni.

Advertisement

Ha legközelebb elhaladnak az erkélyünk előtt, leszaladok, és rákérdezek. De addig is írjátok meg, hogy szerintetek mi lehet a rejtély kulcsa, annál jobb lesz aztán szembesülni a valósággal. Az a jó, hogy nem tudni, mikor jön el az igazság pillanata, lehet 10 perc és egy hét múlva is.

Share This Story

Get our newsletter