Egyre nehezebb k√∂vetni a Manchester United igazol√°spolitik√°j√°t: a csapatnak a v√©delme √©s a k√∂z√©pp√°ly√°ja szorulna erŇĎs√≠t√©sre, ehhez k√©pest egy √©vre elhozz√°k Radamel Falca√≥t.

A Monaco kolumbiai csat√°ra egy √©vre √©rkezik k√∂lcs√∂nbe Manchesterbe, ha siker√ľl meg√°llapodnia a klubbal, de h√°t mi√©rt ne siker√ľlne?

A h√≠r az√©rt meglepŇĎ, mert a United pont csat√°rfronton nem √°ll rosszul: Wayne Rooney √©s Robin van Persie sem rossz nevek, √©s neh√©z elk√©pzelni, hogy Falca√≥t a kispadra vett√©k, mint ahogy azt is, hogy az elŇĎbbi k√©t n√©vbŇĎl b√°rmelyik is sz√≠vesen padozna.

Mindenesetre a m√°sik k√©t csat√°r, Javier Hernandez √©s Danny Welbeck t√°voz√≥ban van, van Persie pedig √°ll√≠t√≥lag nem teljesen eg√©szs√©ges az elŇĎzŇĎ szezon v√©ge √≥ta (a v√©b√©n sem volt √©lete form√°j√°ban), √ļgyhogy tal√°n √≠gy lenne valami √©rtelme az igazol√°snak, de a kor√°bban megfontoltan √©p√≠tkezŇĎ United id√©n kezd egyre galaktikusabb allŇĪr√∂ket felvenni (l√°sd a szint√©n nem hi√°nyposztra √©rkezŇĎ, viszont j√≥ dr√°ga Di Maria leigazol√°s√°t).

Advertisement

Ezzel val√≥sz√≠nŇĪleg meg is van az √°tigazol√°si idŇĎszak utols√≥ napj√°nak a dr√°m√°ja, de √©jf√©lig m√©g biztos elsz√≥rnak egy mar√©k p√©nzt √©rtelmetlen√ľl a csapatok (ebben szok√°s szerint a Premier League j√°r az √©len), √©s ez lesz az a nap, amikor Harry Redknapp az aut√≥b√≥l kihajolva fog majd nyilatkozni, melyik idŇĎs√∂dŇĎ egykori j√°t√©kos√°t szerzŇĎdtette le a QPR-hoz.

Fotó: AP Photo/Matt Dunham