Mit kell igazolni, ha gyenge a védelem? Hát persze, hogy csatárt!

Illustration for article titled Mit kell igazolni, ha gyenge a védelem? Hát persze, hogy csatárt!

Egyre nehezebb követni a Manchester United igazoláspolitikáját: a csapatnak a védelme és a középpályája szorulna erősítésre, ehhez képest egy évre elhozzák Radamel Falcaót.

Advertisement

A Monaco kolumbiai csatára egy évre érkezik kölcsönbe Manchesterbe, ha sikerül megállapodnia a klubbal, de hát miért ne sikerülne?

A hír azért meglepő, mert a United pont csatárfronton nem áll rosszul: Wayne Rooney és Robin van Persie sem rossz nevek, és nehéz elképzelni, hogy Falcaót a kispadra vették, mint ahogy azt is, hogy az előbbi két névből bármelyik is szívesen padozna.

Advertisement

Mindenesetre a másik két csatár, Javier Hernandez és Danny Welbeck távozóban van, van Persie pedig állítólag nem teljesen egészséges az előző szezon vége óta (a vébén sem volt élete formájában), úgyhogy talán így lenne valami értelme az igazolásnak, de a korábban megfontoltan építkező United idén kezd egyre galaktikusabb allűröket felvenni (lásd a szintén nem hiányposztra érkező, viszont jó drága Di Maria leigazolását).

Illustration for article titled Mit kell igazolni, ha gyenge a védelem? Hát persze, hogy csatárt!
Advertisement

Ezzel valószínűleg meg is van az átigazolási időszak utolsó napjának a drámája, de éjfélig még biztos elszórnak egy marék pénzt értelmetlenül a csapatok (ebben szokás szerint a Premier League jár az élen), és ez lesz az a nap, amikor Harry Redknapp az autóból kihajolva fog majd nyilatkozni, melyik idősödő egykori játékosát szerződtette le a QPR-hoz.

Fotó: AP Photo/Matt Dunham

Share This Story

Get our newsletter