Mit hagytunk ki: gyurcsányisták, bajnaisták és fidelitasosok estek egymásnak

Illustration for article titled Mit hagytunk ki: gyurcsányisták, bajnaisták és fidelitasosok estek egymásnak

Három bizarr embercsoport keveredett lökdösődésbe Budafokon. A gyurcsányisták és bajnaisták trafikügyben tüntettek, ekkor érkeztek az orbánista ifjak.

Advertisement

Budafokon tartott pénteken demonstrációt a balos ellenzék Witt János rokkant extrafikos mellett. Witt 1984 óta a városrész ismert bazárosa, közben MSZP-tag is, és nem nyert koncessziót a Fidesz trafikpályázatán. Witt ügyével az utóbbi napokban több sajtótermék foglalkozott. Ezért tiltakoztak MSZP-sek, DK-sok és PM-esek, amikor megérkezett a Fidelitas ellentüntető-osztaga a helyi fideszes frakcióvezetővel megerősítve, és szórólapot kezdtek osztogatni, amin az állt, hogy Witt azért nem nyert, mert nem pályázott. Ha jól értem a helyi lap cikkét, Witt tényleg nem pályázott, helyette a fia, Rosta László próbálkozott, és Budafokon tényleg nem nyert. Érden viszont igen. Attól, hogy a fia máshol nyert, Witt persze tényleg elveszthette Budafokon a megélhetését, ahogy korábban nyilatkozta, de a kormánypártiaknak ennyi bőven elég volt az ellentámadáshoz.

A baloldali tüntetők rossz néven vették a beavatkozást, és a huszonketto.hu szerint dulakodásba keveredtek az őket hazugozó molinót tartó nőkkel, illetve kicsavarták a röplapokat a fideszes frakcióvezető kezéből.

Share This Story

Get our newsletter