A PornMD pornĂłkeresƑ oldal összerakta, hogy az oldalukon az utĂłbbi hat hĂłnapban melyik kifejezĂ©sekre keresten a legtöbbször. OrszĂĄgokra lebontva. Vajon melyik szomszĂ©dos orszĂĄgban a legnĂ©pszerƱbb az "anya Ă©s fia"-keresĂ©s? Melyik elzĂĄrt kontinensen vezetnek a helyi melegek? Melyik skandinĂĄv orszĂĄgban csĂșszott le a dobogĂłrĂłl a "szƑrös anĂĄl"? A PornMD-nĂ©l kiderĂŒl.

MagyarorszĂĄg - amellett, hogy fura stilizĂĄlt alakja lett az eurĂłpai tĂ©rkĂ©pen - azĂ©rt tudott pĂĄr meglepetĂ©ssel szolgĂĄlni. PĂ©ldĂĄul hogy a negyedik helyen van a "scat" azaz a kakipornĂł. Ɛt szorosan követi az anĂĄlcasting pĂĄpĂĄja, Pierre Woodman, Ă©s jolly jokerkĂ©nt mĂ©g befigyel egy "korean (gay)" kulcsszĂł is. (Az elsƑ hĂĄrom helyen az arcraĂ©lvezĂ©s, az anya Ă©s fia, Ă©s a magyarszereplƑs pornĂł ĂĄllnak.) Ha valaki ebbƑl szeretne következtetĂ©seket levonni az orszĂĄgrĂłl, Ă©s nem mondjuk az IMF-jelentĂ©sekbƑl vagy a Spiegel-riportokbĂłl, akkor nem lenne könnyƱ dolga egysĂ©ges, Ă©s fƑleg felemelƑ kĂ©pet kihozni.

SokkolĂłan szĂłrakoztatĂł az eredmĂ©nyeket nĂ©zni, Ășgyhogy itt van nĂ©hĂĄny a legjobbak közĂŒl:

  • PerubĂłl Ă©s ChilĂ©bƑl csak Ă©s kizĂĄrĂłlag homoszexuĂĄlis tartalmakra kerestek. NajĂł, ChilĂ©nĂ©l a mĂĄsodik helyen a "chile" kulcsszĂł ĂĄll.
  • Bohumil Hrabal? Jan Palach? Ha lett volna internet nekik, vajon Ƒk is a kasztrĂĄlt hĂ­mnƑsökre kerestek volna, mint a csehek ma?
  • A romĂĄnoknĂĄl mĂ©g mindig pörög a csicskĂĄztatĂĄs, hatodik helyen a "slave", azaz rabszolga ĂĄll.
  • AlaszkĂĄban lĂĄthatĂłlag nincsen idƑ teljes filmeket Ă©s jeleneteket nĂ©zni, Ășgyhogy ott a jelenetvĂĄlogatĂĄsokat jelentƑ "compilation" vezet.
  • A nigĂ©riai pornĂłzabĂĄlĂłknĂĄl megjelent a posztmodern keresĂ©s, a harmadik legnĂ©pszerƱbb a "things I jack off to", azaz dolgok, amikre kiverem.
  • IzraelbƑl az emberek leginkĂĄbb a prosztatĂĄra kĂ­vĂĄncsiak. PalesztinĂĄban a csalĂĄd vezet.
  • Pierre Woodman nem csak a magyar keresĂ©sekben tƱnik fel, hanem MarokkĂłban.
  • Az EgyesĂŒlt KirĂĄlysĂĄg eredmĂ©nyeibƑl nyilvĂĄnvalĂł a nagy tĂĄrsadalmi paradigmavĂĄltĂĄs, az elsƑ helyen a "british", a mĂĄsodikon pedig az "indian" szerepel.
  • Az ukrĂĄn gyƑztesnĂ©l kicsit össze vagyok zavarodva, a "raincoat" az vagy Ăłvszert , vagy körĂŒlmetĂ©letlen fĂ©rfit, vagy ejakulĂĄciĂłt jelent. Vagy esƑkabĂĄtot.
  • LĂ­biĂĄban a legnĂ©pszerƱbb keresĂ©si kifejezĂ©s a "silver daddies", ami vagy idƑs melegeket vagy ƑszhajĂș, de fiatalos melegeket takar.

Advertisement

Ha talĂĄltatok ti is valami fantasztikusat, ne habozzatok bekommentelni.

A poszt íråsa közben NAK le is leplezte Venezuela nagy titkåt, vigyåzz magadra Bede Mårton!

Advertisement