A PornMD porn√≥keresŇĎ oldal √∂sszerakta, hogy az oldalukon az ut√≥bbi hat h√≥napban melyik kifejez√©sekre keresten a legt√∂bbsz√∂r. Orsz√°gokra lebontva. Vajon melyik szomsz√©dos orsz√°gban a legn√©pszerŇĪbb az "anya √©s fia"-keres√©s? Melyik elz√°rt kontinensen vezetnek a helyi melegek? Melyik skandin√°v orsz√°gban cs√ļszott le a dobog√≥r√≥l a "szŇĎr√∂s an√°l"? A PornMD-n√©l kider√ľl.

Magyarorsz√°g - amellett, hogy fura stiliz√°lt alakja lett az eur√≥pai t√©rk√©pen - az√©rt tudott p√°r meglepet√©ssel szolg√°lni. P√©ld√°ul hogy a negyedik helyen van a "scat" azaz a kakiporn√≥. Ňźt szorosan k√∂veti az an√°lcasting p√°p√°ja, Pierre Woodman, √©s jolly jokerk√©nt m√©g befigyel egy "korean (gay)" kulcssz√≥ is. (Az elsŇĎ h√°rom helyen az arcra√©lvez√©s, az anya √©s fia, √©s a magyarszereplŇĎs porn√≥ √°llnak.) Ha valaki ebbŇĎl szeretne k√∂vetkeztet√©seket levonni az orsz√°gr√≥l, √©s nem mondjuk az IMF-jelent√©sekbŇĎl vagy a Spiegel-riportokb√≥l, akkor nem lenne k√∂nnyŇĪ dolga egys√©ges, √©s fŇĎleg felemelŇĎ k√©pet kihozni.

Sokkol√≥an sz√≥rakoztat√≥ az eredm√©nyeket n√©zni, √ļgyhogy itt van n√©h√°ny a legjobbak k√∂z√ľl:

  • Perub√≥l √©s Chil√©bŇĎl csak √©s kiz√°r√≥lag homoszexu√°lis tartalmakra kerestek. Naj√≥, Chil√©n√©l a m√°sodik helyen a "chile" kulcssz√≥ √°ll.
  • Bohumil Hrabal? Jan Palach? Ha lett volna internet nekik, vajon ŇĎk is a kasztr√°lt h√≠mnŇĎs√∂kre kerestek volna, mint a csehek ma?
  • A rom√°nokn√°l m√©g mindig p√∂r√∂g a csicsk√°ztat√°s, hatodik helyen a "slave", azaz rabszolga √°ll.
  • Alaszk√°ban l√°that√≥lag nincsen idŇĎ teljes filmeket √©s jeleneteket n√©zni, √ļgyhogy ott a jelenetv√°logat√°sokat jelentŇĎ "compilation" vezet.
  • A nig√©riai porn√≥zab√°l√≥kn√°l megjelent a posztmodern keres√©s, a harmadik legn√©pszerŇĪbb a "things I jack off to", azaz dolgok, amikre kiverem.
  • IzraelbŇĎl az emberek legink√°bb a prosztat√°ra k√≠v√°ncsiak. Palesztin√°ban a csal√°d vezet.
  • Pierre Woodman nem csak a magyar keres√©sekben tŇĪnik fel, hanem Marokk√≥ban.
  • Az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g eredm√©nyeibŇĎl nyilv√°nval√≥ a nagy t√°rsadalmi paradigmav√°lt√°s, az elsŇĎ helyen a "british", a m√°sodikon pedig az "indian" szerepel.
  • Az ukr√°n gyŇĎztesn√©l kicsit √∂ssze vagyok zavarodva, a "raincoat" az vagy √≥vszert , vagy k√∂r√ľlmet√©letlen f√©rfit, vagy ejakul√°ci√≥t jelent. Vagy esŇĎkab√°tot.
  • L√≠bi√°ban a legn√©pszerŇĪbb keres√©si kifejez√©s a "silver daddies", ami vagy idŇĎs melegeket vagy ŇĎszhaj√ļ, de fiatalos melegeket takar.

Advertisement

Ha tal√°ltatok ti is valami fantasztikusat, ne habozzatok bekommentelni.

A poszt írása közben NAK le is leplezte Venezuela nagy titkát, vigyázz magadra Bede Márton!