√Čn m√©g sosem tal√°lkoztam ilyen beetetŇĎ term√©kkel, mint az Adrenalin Kid. Ez a vesz√©lyes, nem az LSD-s r√°g√≥!

Melyik az a f√ľgg√©st okoz√≥ szer, amelyiktŇĎl egy gyerek nem k√©sz√ľl ki azonnal, az elsŇĎ sulukkra, kortyra vagy nyal√°sra, vagyis t√©nyleg alkalmas lehet beetet√©sre, ellent√©tben az igazi k√°b√≠t√≥szerekkel? H√°t az energiaital. Ezt ismert√©k fel az Adrenalin gy√°rt√≥i, amikor kital√°lt√°k ezt az immor√°lis term√©ket.

Nem valami k√©pmutat√≥ KDNP-s poz√≠ci√≥b√≥l besz√©lek. Az elm√ļlt t√≠z √©vben szerintem biztosan f√©l liter f√∂l√∂tt volt a napi √°tlagom vegyes energiaitalokb√≥l, a h√©tv√©g√©ket is bele√©rtve. EbbŇĎl akadt olyan 5-6 √©v, amikor munkanapokon h√°rom darab f√©llliteres Adrenalint toltam le, kettŇĎt reggel plusz egyet r√° eb√©d ut√°n.

Soha olyan szert nem vittem be a szervezetembe, amin√©l annyira √©reztem volna, hogy tuti nem tesz j√≥t, mint az energiaitalokn√°l. Megszerettem persze a mŇĪsz√≠vroham √©rz√©s√©t nagyon, de att√≥l m√©g mŇĪsz√≠vroham marad. √Čn im√°dom a mŇĪfajt, de ha van valami, amit t√©nyleg soha nem k√≠v√°nn√©k egy gyereknek sem, akkor az az energiaitaloz√°s.

Az Adrelain Kid pedig nem m√°s, mint ugyanaz az ital, ami engem f√ľggŇĎv√© tett, m√≠nusz a koffein. Minden benne van, a poros-posk√°s megborzong√°s, meg a furcsa √©des√≠tŇĎszer √©mely√≠tŇĎ √≠z√©nek birk√≥z√°sa az els√∂prŇĎ savany√ļs√°ggal. Az √°tt√©r√©s errŇĎl az igazira t√©nyleg annyi, hogy t√≠z centivel arr√©bb ny√ļlunk a hŇĪtŇĎben. Ez konkr√©tan olyan, mintha az Xhamester porn√≥oldalnak lenne gyerekv√°ltozata, egy ugyanolyan szerkezetŇĪ sz√°jt latina, interrcial √©s mindenf√©le hasonl√≥ mŇĪfaj√ļ pl√ľss√°llatos filmekkel. Nem is rossz √∂tlet, lehet, hogy felh√≠vom B√∂sz√∂rm√©nyi Nagy Gergelyt, hogy a Startupdemokrat√°k Sz√∂vets√©ge-KDNP-korm√°ny nem t√°mogatn√°-e az √©n startupomat is.