This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Mintha drogos cukorkát osztogatnának iskolák előtt

Illustration for article titled ​Mintha drogos cukorkát osztogatnának iskolák előtt

Én még sosem találkoztam ilyen beetető termékkel, mint az Adrenalin Kid. Ez a veszélyes, nem az LSD-s rágó!

Advertisement

Melyik az a függést okozó szer, amelyiktől egy gyerek nem készül ki azonnal, az első sulukkra, kortyra vagy nyalásra, vagyis tényleg alkalmas lehet beetetésre, ellentétben az igazi kábítószerekkel? Hát az energiaital. Ezt ismerték fel az Adrenalin gyártói, amikor kitalálták ezt az immorális terméket.

Nem valami képmutató KDNP-s pozícióból beszélek. Az elmúlt tíz évben szerintem biztosan fél liter fölött volt a napi átlagom vegyes energiaitalokból, a hétvégéket is beleértve. Ebből akadt olyan 5-6 év, amikor munkanapokon három darab féllliteres Adrenalint toltam le, kettőt reggel plusz egyet rá ebéd után.

Advertisement

Soha olyan szert nem vittem be a szervezetembe, aminél annyira éreztem volna, hogy tuti nem tesz jót, mint az energiaitaloknál. Megszerettem persze a műszívroham érzését nagyon, de attól még műszívroham marad. Én imádom a műfajt, de ha van valami, amit tényleg soha nem kívánnék egy gyereknek sem, akkor az az energiaitalozás.

Az Adrelain Kid pedig nem más, mint ugyanaz az ital, ami engem függővé tett, mínusz a koffein. Minden benne van, a poros-poskás megborzongás, meg a furcsa édesítőszer émelyítő ízének birkózása az elsöprő savanyúsággal. Az áttérés erről az igazira tényleg annyi, hogy tíz centivel arrébb nyúlunk a hűtőben. Ez konkrétan olyan, mintha az Xhamester pornóoldalnak lenne gyerekváltozata, egy ugyanolyan szerkezetű szájt latina, interrcial és mindenféle hasonló műfajú plüssállatos filmekkel. Nem is rossz ötlet, lehet, hogy felhívom Böszörményi Nagy Gergelyt, hogy a Startupdemokraták Szövetsége-KDNP-kormány nem támogatná-e az én startupomat is.

Share This Story

Get our newsletter