This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mintha a Cion bölcseinek jegyzőkönyvére hivatkozna a Fidesz

Illustration for article titled Mintha a Cion bölcseinek jegyzőkönyvére hivatkozna a Fidesz

Kocsis Máté egy talán személyesen Simicska Lajos által írt, totálisan bolond Magyar Nemzet-cikkre hivatkozva ma rátámadt a Sanomára.

Advertisement

Már az is fantasztikus volt, hogy egyáltalán megjelent az az aláírás nélküli, holdkóros Magyar Nemzet-cikk, ami a magyar médiaipar vezetőinek nem létező Fidesz-ellenes összeesküvéséről hordott össze teljes értelmetlenségeket. A Magyar Nemzetttől azonban megszokta az ember, hogy ha Simicska Lajos gazdasági vagy politikai érdekei azt kivánják, teljesen zavaros, a pletykák szerint személyesen a Főnök által írt szövegeket tesz közzé.

Advertisement

De az, hogy Kocsis, a Fidesz egyik főkommunikátora mai sajtótájékoztatóján nemhogy halál komolyan hivatkozzon erre a cikkre, de idézze is azt, hogy Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója összeesküvést szőtt, hogy jobboldali lapban hirdetés ne jelenhessen meg és a magyar média egyeztetett, titkos terv alapján támadja a kormányt, még a Fidesz és az Orbán-kormány történetében is paradigmaváltás. Sőt Kocsis azt az egészen elképesztő dolgot is be merte mondani, hogy az ügy érdekessége, hogy Szabó a Nemzet-cikk megjelenése óta egyáltalán nem cáfolta az abban foglaltakat. Hogy is tudnám érzékeltetni: olyan ez, mintha Kocsis Máté

- ez a alapján a videófelvétel alapján bejelentené, hogy a Földre eddig 17 ufófajta látogatott el, és egyes fajták titkos szövetséget kötöttek bizonyos kormányokkal.

Advertisement

- a Cion bölcseinek jegyőkönyvét idézve kellemetlen kérdéseket tenne fel a Zsidó Világkormánynak

Advertisement

- tájékoztatón ismételné meg egy zebránál átkozódó félkegyelmű szavait a félkegyelmű életére törő autósokról.

Sok furcsa dolog történt 2010 óta, de Kocsis Máté mai szereplése bármelyiknél ijesztőbb volt. Az Alkotmánynál, a nyugdíjeinstandnál, a trafikoknál, Matolcsynál, bárminél. Nem lehetett ugyanis nem arra gondolni, hogy ezzel az akcióval konkrétan árat akar leverni, méghozzá a magyar Sanoma-leány árát, amit el akarnak adni, és amire eszerint Simicska is feni a fogát. Ez után a hivatkozás után már tényleg csak jöhet, hogy mondjuk kommentek alapján hurcolják el a kormányt kedvenc üzletembereinek gazdasági vetélytársait.

Advertisement

Az pedig, hogy Kocsis a kitalációba oltott totális képtelenséget azzal látja bizonyítottnak, hogy a megvádolt nem cáfolta, a cinizmus 99-es fokozata.

Share This Story

Get our newsletter