Kocsis Máté egy talán személyesen Simicska Lajos által írt, totálisan bolond Magyar Nemzet-cikkre hivatkozva ma rátámadt a Sanomára.

M√°r az is fantasztikus volt, hogy egy√°ltal√°n megjelent az az al√°√≠r√°s n√©lk√ľli, holdk√≥ros Magyar Nemzet-cikk, ami a magyar m√©diaipar vezetŇĎinek nem l√©tezŇĎ Fidesz-ellenes √∂sszeesk√ľv√©s√©rŇĎl hordott √∂ssze teljes √©rtelmetlens√©geket. A Magyar NemzetttŇĎl azonban megszokta az ember, hogy ha Simicska Lajos gazdas√°gi vagy politikai √©rdekei azt kiv√°nj√°k, teljesen zavaros, a pletyk√°k szerint szem√©lyesen a FŇĎn√∂k √°ltal √≠rt sz√∂vegeket tesz k√∂zz√©.

De az, hogy Kocsis, a Fidesz egyik fŇĎkommunik√°tora mai sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n nemhogy hal√°l komolyan hivatkozzon erre a cikkre, de id√©zze is azt, hogy Szab√≥ Gy√∂rgy, a Sanoma vez√©rigazgat√≥ja √∂sszeesk√ľv√©st szŇĎtt, hogy jobboldali lapban hirdet√©s ne jelenhessen meg √©s a magyar m√©dia egyeztetett, titkos terv alapj√°n t√°madja a korm√°nyt, m√©g a Fidesz √©s az Orb√°n-korm√°ny t√∂rt√©net√©ben is paradigmav√°lt√°s. SŇĎt Kocsis azt az eg√©szen elk√©pesztŇĎ dolgot is be merte mondani, hogy az √ľgy √©rdekess√©ge, hogy Szab√≥ a Nemzet-cikk megjelen√©se √≥ta egy√°ltal√°n nem c√°folta az abban foglaltakat. Hogy is tudn√°m √©rz√©keltetni: olyan ez, mintha Kocsis M√°t√©

- ez a alapján a videófelvétel alapján bejelentené, hogy a Földre eddig 17 ufófajta látogatott el, és egyes fajták titkos szövetséget kötöttek bizonyos kormányokkal.

Advertisement

- a Cion b√∂lcseinek jegyŇĎk√∂nyv√©t id√©zve kellemetlen k√©rd√©seket tenne fel a Zsid√≥ Vil√°gkorm√°nynak

- t√°j√©koztat√≥n ism√©teln√© meg egy zebr√°n√°l √°tkoz√≥d√≥ f√©lkegyelmŇĪ szavait a f√©lkegyelmŇĪ √©let√©re t√∂rŇĎ aut√≥sokr√≥l.

Advertisement

Sok furcsa dolog t√∂rt√©nt 2010 √≥ta, de Kocsis M√°t√© mai szerepl√©se b√°rmelyikn√©l ijesztŇĎbb volt. Az Alkotm√°nyn√°l, a nyugd√≠jeinstandn√°l, a trafikokn√°l, Matolcsyn√°l, b√°rmin√©l. Nem lehetett ugyanis nem arra gondolni, hogy ezzel az akci√≥val konkr√©tan √°rat akar leverni, m√©ghozz√° a magyar Sanoma-le√°ny √°r√°t, amit el akarnak adni, √©s amire eszerint Simicska is feni a fog√°t. Ez ut√°n a hivatkoz√°s ut√°n m√°r t√©nyleg csak j√∂het, hogy mondjuk kommentek alapj√°n hurcolj√°k el a korm√°nyt kedvenc √ľzletembereinek gazdas√°gi vet√©lyt√°rsait.

Az pedig, hogy Kocsis a kitalációba oltott totális képtelenséget azzal látja bizonyítottnak, hogy a megvádolt nem cáfolta, a cinizmus 99-es fokozata.