Mini-Orbán és Mécs Imre - a mai tanártüntetés képekben

A Hívatlanul-csoport mai rendezvényén és az abból kivált HaHa-vonuláson készült képeket a helyszínen nem tudtam feltölteni. De otthonról már igen. 3 órányi tüntetés pár képben.

Advertisement

Ennyien voltunk a Bazilika előtt az egész kezdésénél. A láthatósági mellényes emberek mind szervezők.

Kedvenc transzparensem a Mini-Me fejére montírozott Orbán Viktor, azzal az aláírással, hogy minielnök.

Advertisement

Tisztára pucolták a Klebelsberg Központ plakettjét. Utána kapott egy ITT NEMZETI DOHÁNYBOLT NYÍLIK-matricát.

Advertisement

Mécs Imre aktívan részt vett a tüntetésben, a végén fotózott és tapsolt is.

Advertisement

Így nézett ki az EMMI előtt felállított pódium. Az első 10 méteren kényszeresen nem állt senki. Hátul néha bekiabált valaki, hogy nem hallanak.

Advertisement

Kiss Soma Ábrahám beszédet mond egy olyan szerkóban, amit én csak Fallout-szerűnek tudtam a helyszínen nevezni. Így otthonról nézve tényleg elég posztapokaliptikus. Kiss gyújtó hangulatú beszédet mondott, a rendezvény után egy néni nagyon nagy kézmozdulatokkal dícsérte személyesen az előadását.

Advertisement

Vonulunk a Bajcsy-n a nyughatatlan HaHa-vonattal. Elég raj érzés egyébként a lezárt sávokban téblábolni Budapesten, már ezért is ajánlom mindenkinek a tüntetéseket. Beszélgetni nehéz, mert valaki mindig megafonozik.

Advertisement

Ezt egy úgynevezett chillwave-hangulatú fotónak szántam, élőben sokkal látványosabban nézett ki a lemenő nap fénye és az izgalmas jövő felé menetelő fiatalok sora.

Advertisement

Vajon Dwayne Johnson végignézte a tüntetést a hotelszobából? Abban nem vagyok biztos, viszont ennél a körforgalomnál lett vége a vonulásnak, amikor a Lánchíd lábánál a tüntetők megszavazták, hogy inkább hazamennek és elkezdik szervezni a következőt.

Fotó: Klág Dávid / Cink.hu

Share This Story