A H√≠vatlanul-csoport mai rendezv√©ny√©n √©s az abb√≥l kiv√°lt HaHa-vonul√°son k√©sz√ľlt k√©peket a helysz√≠nen nem tudtam felt√∂lteni. De otthonr√≥l m√°r igen. 3 √≥r√°nyi t√ľntet√©s p√°r k√©pben.

Ennyien voltunk a Bazilika elŇĎtt az eg√©sz kezd√©s√©n√©l. A l√°that√≥s√°gi mell√©nyes emberek mind szervezŇĎk.

Kedvenc transzparensem a Mini-Me fejére montírozott Orbán Viktor, azzal az aláírással, hogy minielnök.

Advertisement

Tiszt√°ra pucolt√°k a Klebelsberg K√∂zpont plakettj√©t. Ut√°na kapott egy ITT NEMZETI DOH√ĀNYBOLT NY√ćLIK-matric√°t.

Advertisement

M√©cs Imre akt√≠van r√©szt vett a t√ľntet√©sben, a v√©g√©n fot√≥zott √©s tapsolt is.

√ćgy n√©zett ki az EMMI elŇĎtt fel√°ll√≠tott p√≥dium. Az elsŇĎ 10 m√©teren k√©nyszeresen nem √°llt senki. H√°tul n√©ha bekiab√°lt valaki, hogy nem hallanak.

Advertisement

Kiss Soma √Ābrah√°m besz√©det mond egy olyan szerk√≥ban, amit √©n csak Fallout-szerŇĪnek tudtam a helysz√≠nen nevezni. √ćgy otthonr√≥l n√©zve t√©nyleg el√©g posztapokaliptikus. Kiss gy√ļjt√≥ hangulat√ļ besz√©det mondott, a rendezv√©ny ut√°n egy n√©ni nagyon nagy k√©zmozdulatokkal d√≠cs√©rte szem√©lyesen az elŇĎad√°s√°t.

Advertisement

Vonulunk a Bajcsy-n a nyughatatlan HaHa-vonattal. El√©g raj √©rz√©s egy√©bk√©nt a lez√°rt s√°vokban t√©bl√°bolni Budapesten, m√°r ez√©rt is aj√°nlom mindenkinek a t√ľntet√©seket. Besz√©lgetni neh√©z, mert valaki mindig megafonozik.

Ezt egy √ļgynevezett chillwave-hangulat√ļ fot√≥nak sz√°ntam, √©lŇĎben sokkal l√°tv√°nyosabban n√©zett ki a lemenŇĎ nap f√©nye √©s az izgalmas j√∂vŇĎ fel√© menetelŇĎ fiatalok sora.

Advertisement

Vajon Dwayne Johnson v√©gign√©zte a t√ľntet√©st a hotelszob√°b√≥l? Abban nem vagyok biztos, viszont enn√©l a k√∂rforgalomn√°l lett v√©ge a vonul√°snak, amikor a L√°nch√≠d l√°b√°n√°l a t√ľntetŇĎk megszavazt√°k, hogy ink√°bb hazamennek √©s elkezdik szervezni a k√∂vetkezŇĎt.

Fotó: Klág Dávid / Cink.hu