This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Minek még kamuzni is Gyurcsányról?

Illustration for article titled Minek még kamuzni is Gyurcsányról?

Hoppál Péter Fidesz-szóvivő szerint egy államtitkár azt vallotta volna, hogy Gyurcsány utasítására lőttek a tömegbe. De ilyen államtitkár nem volt.

Advertisement

Megmagyarázhatatlan, hogy egy annyira leszerepelt emberről, mint Gyurcsány Ferenc, akivel szemben naponta húsz jogos vádat lehetne megfogalmazni, ha valakinek pont ez a hobbija, minek bemondani olyat, ami nem igaz. Hoppál Péter, a Fidesz brilliáns szóvivője mégis képes volt beleszaladni a késbe egy tájékoztatón, ahol azt mondta, hogy egy államtitkára vallomása szerint "Gyurcsány Ferenc utasítására vertek meg embereket, személyes utasítására lőttek a tömegbe a magyar rendőrök". Aztán, amikor az ATV visszakérdezett, hogy ki is volt az az államtitkár, Hoppál hebegett, bénázott és jól leégett.

Egy államtitkár volt, aki a témában megnyilvánult, Kondorosi Ferenc, a korábbi belügyi államtitkár, de ő semmi olyasmit nem mondott, mint amit Hoppál állított. Kondorosi arról beszélt, hogy Gyurcsány a minisztériumot megkerülve adhatott utasításokat a rendőri vezetőknek 2006-ban, az utcai zavargások idején. De nem vádolta azzal, hogy emberek megverésére vagy tömegbe lövésére utaította volna őket.

Advertisement

Ebben a cikkben megnézhető Hoppál önszívatása. Háromszor néztem végig, és végig az volt az érzésem, hogy Hoppál fejében egy felhúzható bohóc cintányérozik, nem pedig egy hagyományos értelemben vett agyvelő irányítja a cselekedeteit.

Share This Story

Get our newsletter