Minden korm√°ny tev√©kenys√©g√©nek l√©nyege, hogy a fontoss√°g√°t √ļjabb √©s √ļjabb h√ľlye nevŇĪ szervezetek l√©trehoz√°s√°val bizony√≠tsa. A mi√©nk is meg√©rezte az √°rvzben rejlŇĎ lehetŇĎs√©geket.

M√°t√≥l mŇĪk√∂dik a NeHuKoTa, aminek Balog P√°ter erŇĎforr√°sminiszter az eln√∂ke, a tagjai az Orb√°n Viktor-f√©le utaz√≥ filmes cirkusz k√©t tagja, Pint√©r "Annyira Fontos Vagyok Hogy A Fejemhez NŇĎtt A Telefon" S√°ndor bel√ľgyminiszter √©s Bakondi Gy√∂rgy, az Orsz√°gos Katasztr√≥fav√©delmi FŇĎigazgat√≥s√°g fŇĎigazgat√≥ja plusz b√°rki, aki j√≥t√©kony szervezet, jelentkezik, √©s Balog miniszter beveszi a buliba.

A Tan√°cs l√©t√©nek √©rtelme, hogy kezelje az √°llami adom√°nygyŇĪjtŇĎ vonalra √©rkezŇĎ felaj√°nl√°sokat, plusz centraliz√°lja mindazon j√≥t√©kony szervezetek be√©rkezŇĎ p√©nzeit, amelyek csatlakoznak a tan√°cshoz. Ha j√≥l √©rtem, a dolog filoz√≥fi√°ja az, hogy m√°s p√©nz√©t j√≥l elk√∂lteni igaz√°n j√≥l azok tudj√°k, akiket az √°llam fizet √©s nincs rendes √°ll√°suk. Az Ars Boni nevŇĪ remek jogi weboldal cikkben √©rtelmezi, hogy mire val√≥ ez a tan√°cs √©s a friss jogszab√°ly alapj√°n mire van jogos√≠tv√°nya.