Enn√©l gonz√≥bb riport nem is l√©tezhet, hiszen nem kiz√°rt, hogy a v√©r√ľnket kell adnunk a cikk√©rt. Mik√∂zben term√©szetesen szurkolunk, ahogy csak b√≠runk.

A f√ľggetlen online sajt√≥ fekete napja lehet a mai, ha az Eur√≥pa Liga-selejtezŇĎ elŇĎtt, k√∂zben vagy ut√°n j√≥l elver minket a Vojvodina kem√©ny magja, mert Kir√°ly 444 Andr√°ssal √©s Mark√≥ ex-444 Ferk√≥val v√°gunk neki az √ļjvid√©ki √ļtnak, a legkem√©nyebb MTK-fanatikusok busz√°n.

ElŇĎtt√ľnk utolj√°ra a Kispest szurkerei j√°rtak itt, ŇĎket kirabolt√°k a hat√°rŇĎr√∂k, ut√°na pedig bet√°madt√°k a helyi szurkol√≥k. De mivel az MLSZ b√©n√°z√°sa miatt itthon m√°r nincs szurkol√°s, szinte m√°r hi√°nyzik egy kis hacac√°r√©.

Mondom ezt itthon, a macsk√°t vaker√°szva.

√Čs ki tudja, hogy k√©k-z√∂ld foltokkal vagy az alv√°zba kapaszkod√≥ menek√ľltekkel megpakolva √©rkez√ľnk-e haza valamikor holnap hajnal t√°jban.

Advertisement

Most m√©g megpr√≥b√°lok mindenestre elsz√°nt arcot v√°gni, hogy nemsok√°ra besz√°lljak a buszba a lerombolt Hung√°ria k√∂r√ļti Szent√©ly mellett, √©s elkezdŇĎdj√∂n a kaland. A r√©szletekrŇĎl term√©szetesen besz√°molok.