A marxista filoz√≥fus-publicista ez√ļttal az eur√≥pai parlamenti v√°laszt√°sok brit √©s francia eredm√©nyeibŇĎl vont le messzemenŇĎ k√∂vetkeztet√©seket a hvg.hu elektronikus has√°bjain. Szerintem nagyj√°b√≥l el√©g, ha annyit mondok, hogy a sz√∂veg c√≠me: Eur√≥pa √ļj niggerei.

TGM olyanokat mond, hogy:

‚ÄěEur√≥pa" vagy ‚Äěa Nyugat" sokak rem√©nye n√°lunkfel√©: mindenekelŇĎtt azok√© az ‚Äěeur√≥pais√°got" megtestes√≠tŇĎ, ‚Äěnyugatos", ‚Äěeurop√©er", t√∂bbnyire liber√°lis √©rtelmis√©giek√©, ‚Äěvil√°gpolg√°rok√©", akik ugyan valamif√©le nemzetk√∂zis√©get neg√©lyeznek, de val√≥j√°ban √∂ngyŇĪl√∂lŇĎ rasszist√°k csak.

√Āmde:

Nyugat-Eur√≥p√°ban az eddig is ut√°lt, len√©zett, rettegett fekete-afrikaiakat, arabokat, pakiszt√°niakat, karibiakat is megelŇĎzve most a kelet-eur√≥paiak a gyŇĪl√∂let kit√ľntetett t√°rgyai.

Advertisement

Mert h√°t:

A nyugati ‚Äědemokr√°cia" k√©t b√°sty√°ja ‚Äď Franciaorsz√°g √©s Nagy-Britannia ‚Äď √©ppen miattunk volt sz√≠ves leomlani az eur√≥pai v√°laszt√°sok alkalm√°b√≥l: az nyert, aki meg akarja akad√°lyozni a lengyelek, rom√°nok, bolg√°rok, ‚Äějug√≥k", magyarok s egy√©b n√©phullad√©kok bev√°ndorl√°s√°t, k√ľl√∂n√∂s tekintettel k√∂z√∂tt√ľk is a rom√°kra.

Advertisement

Ugyanis:

N√©met√ľl k√ľl√∂n sz√≥ is van m√°r r√©gen az effajta alacsonyrendŇĪ kelet-eur√≥pai Untermenschekre: die Tschuschen ‚Äď ez √°ll√≠t√≥lag a szerbhorv√°t ńćujeŇ° (‚Äěidehallgass") sz√≥b√≥l sz√°rmazik ‚Äď, ez az √∂sszefoglal√≥ kifejez√©s a kelet-eur√≥pai niggerekre.

Advertisement

Bizony:

A kelet-európaiak egymás közötti ellentétei se számítanak: a magyarok is románok Londonban.

Advertisement

V√©gsŇĎ soron:

H√ļzzon el innen. Menjen haza a francba, a t√∂bbi Tschuschen k√∂z√©, vagy Indi√°ba vagy Izraelbe vagy Boszni√°ba. Csak ne legyen itt.

Advertisement

Na de ne el√©gedjetek meg a kivonatol√°sommal, olvass√°tok el az eg√©szet, azt√°n besz√©lhet√ľnk is r√≥la, ha lesz hozz√° kedvetek.