This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Mindig is sejtettem, hogy Semjén Zsolt csak trollkodik

Illustration for article titled Mindig is sejtettem, hogy Semjén Zsolt csak trollkodik

De egészen biztosan csak ma győződtem meg róla, a zseniális interjúban adott fenti válaszából.

Advertisement

A család együtt van vasárnap. A cél tehát megvalósul.

Azt mondod, ilyen alapon a kitelepítéseket vagy a haláltáborokat is a családokat erősítő, pozitív jelenségnek lehetne beállítani? Hörögsz és egyes netezőkhöz hasonlóan Semjén keresztre feszítéséről ábrándozol? Hát akkor te reménytelenül karót nyelt alak vagy.

Advertisement

Nyilván mindenkinek lehet véleménye arról, hogy Semjén Zsolt hülye-e, vagy éppen ellenkezőleg, de azt politikai vonzalmaitól teljesen függetlenül minden ember látja, hogy annyira hülye egyszerűen nem lehet, mint ahogy az ebből a válaszából sugárzik.

Nem is annyira hülye, ezt természetesen viccből se gondolta komolyan. Semjén egyszerűen trollkodott.

Advertisement

De miért trollkodik Semjén Zsolt?

Hát azért, mert két vadászat között unatkozik. Veszettül, rettenetesen unatkozik.

Advertisement

De miért unatkozik Semjén Zsolt?

Hát mert nem igazi politikus, hanem egy álszervezet áltagja, és nincs semmi szerepe azon kívül, hogy létezzen. Kerülj közelebbi kapcsolatba bármelyik fontosabb fideszes politikussal, az első dolog, amit háttérként elmesél, az lesz, hogy a KDNP tényleg annyira fideszes csinálmány, a Fidesz szavazatmaximalizáló elemzőcsapatának terméke, a párt egyik spéci módon elnevezett alcsoportja, hogy maguk a KDNP-s képviselők is röhögnek az egészen.

Advertisement

Képzeld el, milyen rohadt unalmas lehet teljesen tét nélkül “dolgozni”. Oké, kezdetben nem, sőt egyenesen eufórikus örömet okozhat, hogy jön a képviselői alapfizetés, a bizottsági pótlék meg a benzinpénz, és nemhogy nem kell, de nem is szabad csinálni ezekért semmit. Az első pár év is elmegy még. De a többedik négyéves ciklust kezdeni és lassan megöregedni úgy, hogy az embernek tilos akár egyetlen önálló lépést is tennie a munkájában a felnőtt élete során, az szívszorító, nyomasztó, szörnyű érzés lehet. A della ellenére.

Advertisement

Pont azt becsülöm Semjén Zsoltban, hogy ezt a pszichés nyomasztást ilyen módon tudja kisütni: nem ivással vagy agresszióval, hanem cinikusan humorizáló trollkodással. Ráadásul színvonalas, hatékony, tenyérbemászó trollkodással. “Na, erre mit fognak visongani” – gondolhatja ilyenkor magában, és én nem sajnálom tőle ezt a kis jó érzést.

Elképzeltem, hogy milyen lenne, ha több mint tizenöt éve Albert írná a cikkeimet, és ezt nem árulhatnám el senkinek. Hát nem lennék ilyen cukormókus, mint S. Zsolt.

Advertisement

(A fenti kép Zero terméke, aki ebben a jó kis posztjában több más veretes Semjén-trollmondatot is megmémesített.)

Share This Story

Get our newsletter